2777
2789
عنوان

آخه چرا دیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

262 بازدید | 17 پست

داشتم اینستا استوری باز میکردم یهو یه استوری دیدم سگ بسته بودن به وانت میکشیدن      تو محل کارم بودم دلم میخاست جیغ بزنم....حالم خوب نیست..خدا لعنتتون کنه..اینا زبون بسته ان آخه حرومزاده های پدرسگ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه

بی انصافی سنگ دل خدا ازشون نگذره 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔
خدا لعنتشون کنه بی انصافی سنگ دل خدا ازشون نگذره 

همش سر اذان گفتم خدایا خودت کمک این زبون بسته کن........................نجاتش بده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم ظلم به حیوون تاوان سنگینی داره ..من حامی ام در حد توانم ..دو سال پیش یکی از همسایه ها یه سگ بی ازار رو با سنگ بزرگ زد باش مشاجره کردیم رفت توو حیاطش و شروع کرد فحاشی ..دو هفته پیش پسر جوونش رفت سرای آخرت ..نه که بگم خوشحالی داره من برای دل مادرش ناراحتم ولی خدا از آه مظلوم نمی‌گذره ..اونم یا از نفهمی و نااگاهیش این کارو کرده یا بیمار روانی بوده ..اگه بدونی چقدر سخته توو این جامعه بخای بگی به حیوونا غذا و آب نمی‌دید ندید دیگه لااقل ازارشون ندید 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

مقصر بزرگترها و والدین هستن که به بچه هاشون یاد نمیدن همه موجودات حق حیات دارن و درد و رنج رو میفهمن..آموزش باید از کودکی و حتی در مدارس صورت بگیره ولی متاسفانه اوضاع همینه که می بینی💔

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
منم با دیدن این صحنه ها چند روز اعصابم خورده    انشاالله تقاص پس میدن..

الهی فیلم تقاص پس دادنشون درآد

عزیزم ظلم به حیوون تاوان سنگینی داره ..من حامی ام در حد توانم ..دو سال پیش یکی از همسایه ها یه سگ بی ...

اصلا ازین چیزا نمیبینم الانم یهو باز کردم.............خدا کمکشون کنه.......کثافتا غلط کردن بیمار روانی باشن.............از قصد میکنن..............حرومزاده ها

عزیزم ظلم به حیوون تاوان سنگینی داره ..من حامی ام در حد توانم ..دو سال پیش یکی از همسایه ها یه سگ بی ...

خانمه سگو زد یا شوهرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا ازین چیزا نمیبینم الانم یهو باز کردم.............خدا کمکشون کنه.......کثافتا غلط کردن بیمار روا ...

انقد بدتر از اینو دیدم نمی‌دونم چجوری زنده ام هنوز..فقط مطمعن باش دیر یا زود اینا بد جون میدن دیدم که میگم 

خانمه سگو زد یا شوهرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خانمه

انقد بدتر از اینو دیدم نمی‌دونم چجوری زنده ام هنوز..فقط مطمعن باش دیر یا زود اینا بد جون میدن دیدم ک ...

وااای من نمیتونم......یه سگ داشتم دادم رفت چون مدت طولانی تنها میموند.............الان فهمیدم جاش خوبه انقدر خوشحالم.........باورت میشه براش صلوات نذر کردم صاحب خوب گیرش بیاد.................صبحها هم که بیدار میشم میرم پشت بوم برا کبوترها دون میریزم........فقط به گربه ها نمیدونم چجوری غذا بدم.......تو چطور دل داری ازین فیلما میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وااای من نمیتونم......یه سگ داشتم دادم رفت چون مدت طولانی تنها میموند.............الان فهمیدم جاش خو ...

دل مهربونی داری که خداروشکر سگت جاش خوبه..برای گربه ها بزار توو ظرف یا روی کاغذ. بریز کنار سطل زباله خودشون پیدا میکنن میخورن یا کنار درخت توو کوچه ها...من نمی‌رم نگاه کنم که توو صفحات حامی ها هستم گاها میزارن تا اون بی پدرمادر حیوان ازار شناسایی بشه آدم چشمش میفته دیگه..البته عکس میزارن چون همه حالشون بد میشه با فیلم