2777
2789
عنوان

کاش فقط یه نفر درکم میکرد..

156 بازدید | 8 پست

میخام داستان زندگیمو بگم..

من پونزده سالمه

از وقتی بدنیا اومذم وضع خوبی داشتیم..ماشین مدل بالا بهترین چیزا هیچوقت لنگ پول نبودن خانوادم..

مادر و پذرم از بچگی جلوی من دعوا و کتک کاری هاشونو میکردن..ینی من سه سالم بود اینا جلوی هم همو کتک میزدن و فوش و من نگاه میکرذم..اخر سرم سر من خالی میکردن

هیچوقت هیچ محبت و عشقی بین خانوادم ندیدم.

هشت سالم ک بود ب اصرار من مادرم بچه اورد ..یه داداش دارم

وقتی هشت سالم بود خانوادم باهم دعوا میکردن و من فقط میپرسیدم چرا دعوا میکنیذ و منو کتک میزدن

تا اخر مادرم گفت بابات بهم خیانت میکنه و اینا

ینی ب ی بچه ی هشت ساله همچین حرفاییو زد

ازونجا رسما بچگی من تموم شد..هیچوقت بچگی نمیکردم

مادرم هرروز بهم میکفت کاش بمیرم..کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم..کاش هیچوقت خوشبخت نشم و منو دختر خودش نمیدونه

سز هرچیز کوچیکی منو تحقیر میکرد و تو جمع منو کوچیک میکرد..

اینم بگم بابامم دست کمی نداره..دست بزن داره و از وقتی کوچیک بودم همیشه کتکم میزد بی دلیل..درحدی که دماغم بخاطرش شکست یبار و شده کل وسایل خونه رو روی سر من خورد میکرد

مادرم هروقت با بابام دعوا میکرد رو ب من میکرد و میگفت بخاطر تو طلاق نگرفتم همش تقصیر توعه یا وقتی بحث میشد میگفت اگه یروز طلاق بگیرم تورو با خودم نمیبرم و مینذازمت پیش بابات اونم بره یه نامادری بیارع بزرگت کنه..

هنوز ک هنوزه سر هرچیز منو تحقیر میکنه

ثانیه ای نیست باهام دعوا نیوفته

من کل روز تو اتاقمم و اگه ی دقیقه برای دستشویی برم بیرون میگه چرا اومدی گمشو نبینمت

هرروزم گریست هرروز دارم اشک میریزم

اقسرده شدم رسما..

با برادرمم بدرفتاری میکنن..هرچند بین من و اون خیلی فرقه مادرمم پسر دوسته و همیشه طرف اونو میگیره و پیش برادرم از من بد میگه

درحدی ک برادر شیش هفت سالم برمیگرذه ب من میگه من تورو دوست ندارم کاش خواهر من نبودی

اینطوریم بگم من تیزهوشان دزس میخونم،ایلتس زبانمو امسال میگیرم و نمراتم همه بالاست..

ولی سرهرچیز تحقیر میشم بخاطر یه نوزذه و نیم باید کتک بخورم گوشیمو ازم بگیرن تحقیرم کنن

افسرذه شدم نمیذونم چیکار کنم فقط میخام کنکور راه دور قبول شم ازشون دور شم میخام خودکشی کنم راحت شم:)))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جوری تحقیرم میکنن ک سیزده سالم بود عروسی داییم من مریض بودم و کلا حال نداشتم وقتی برگشتیم از عروسی ساعت ۵  صب جلوی کل فامیل مادرم بهم گفت همیشه از خستگی درحال مرگی کاش واقعا بمیری سر قبرت برینم..

همه با تعجب نگاه میکردن  من سعی میکردم بروم نیارم:))

سلام عزیزم پسرم امسال کلاس پنجم را تموم کرد می خوام ز تابستان تیزهوشان بخونه کلاس ها از مهر شروع میشه به نظرتون چی خوبه بخونه؟؟لطفا کلا راهنمایی کنید چکار کنه قبول بشه استعداد داره و علاقه

خدایا شکرت

سلام عزیزم پسرم امسال کلاس پنجم را تموم کرد می خوام ز تابستان تیزهوشان بخونه کلاس ها از مهر شروع میش ...

سلام کتاب کمپلکس و اسمارتیز و et که جامع هست رو خودم خوندم همراه کتاب ۱۰۰۰ تست و ۱۰۰۱ تست و ۳۳ ازمون و دقت سزعت

حتما ازمون سمپادیوم هم بده ب نظرم

2790
2778
2791
2779
2792