2777
2789
عنوان

بچها دخترم اصلا ددس نمخونه

373 بازدید | 13 پست

کلاس هشتم هستش ودیگا امتحانات خرداد هم شروع شده اصلا درس نمیخونه امتحان ریاضی که خراب کرد و قرآن هم میگ زیاد خوب ندادم پس فردا هم علوم داره چیکار کنم قشنگا؟

معدل ترم اولش شد 16.50

درست میشه:)❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین دلیلش چیه مثلا زیاد گوشی استفاده میکنه، زیاد بیرون میره،  تاثیر دوستش نیست اینا رو بررسی کن هر کدومش بود نذار دیگه انجام بده اون کارو ولی الان توی سن بدی هم هست سخته بخوای مجبورش کنی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
بچه های این دوره اصلا دل به درس نمیدن از بس سرگرمی های مختلف دارن  زمان ما موقع امتحانا میرفتی ...

بسته به فرده من حتی گاهی نمیدونن کلاس چندم بااین حال دانش اموز ممتازیم 

حتی واسه ثبت نام خودم امضا رو زدم  هیچوقتم واسه نمره های بالام و یا لوح و ... تشویقی نشدم

اصلا نمیدونم دوستاش کیه چیکار میکنه

به نظرم تاثیر دوستاش میتونه باشی خب یه طوری کنترل کن ببین چی کار داره میکنه معمولا بچه ها توی این سن نسبت به حرفای پدر و مادر جبهه میگیرن اگه خواهر ، برادر ، خاله یا هرکسی که باهاش بهتره داره به اون بگید پیگیری کنه چرا درس نمیخونه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بهش انگیزه بده ..از مزیت‌های سرگرم شدن با درس بگو وتقویت حافظه وهوشش .براشون جایزه در نظر بگیر .  

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز