2777
2789
عنوان

دوباره دل تنگی🥲

81 بازدید | 4 پست

بیشتر از دوساله ک تموم شده رابطم با اونی ک بودم الان اون حس دوست داشتن نیست ولی بازم هر چن روز یه بار شدیدا دلم تنگ میشه با اینکه بدترین کارارو در حقم کرد و دیگه نمیخوام باشه  و تو این دو سالم هیچ ارتباطی باهم نداشتیم   واقعا چرا من دلم تنگ میشه ممکنه دوطرفه باشه 

حس دلتنگی خیلی بده و حتی میگم اندازه سرطان بدتره...دور از جونت

منم کات کردم دلتنگ میشم بعضی وقتا یه غمی تو وجودم میگیرتم.

چند وقت باهم بودید و تو کات کردی یا اون؟

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس دلتنگی خیلی بده و حتی میگم اندازه سرطان بدتره...دور از جونت منم کات کردم دلتنگ میشم بعضی وقتا یه ...

خیلی داستانش طولانیه ما یجورایی از بچگی هم بازی بودیم بعدم ک باهم دوست شدیم خیلی دوران خوبی بود ولی تا فهمید من دوسش دارم رفت  بعدم میرفت با دخترا دیگ   دوباره میامد التماس من و تکرار ماجرا   کلا خیلی بم بد کرد از آخرین بارم بیشتر از دوساله میگذره ولی با این وجود نمیدونم چرا دلم تنگ میشه

خیلی داستانش طولانیه ما یجورایی از بچگی هم بازی بودیم بعدم ک باهم دوست شدیم خیلی دوران خوبی بود ولی ...

الهی عزیزم....

انشالله خدا به دلت ارامش و صبر بده و دیگه حتی بهش فکرم نکنی

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤