ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5441 عنوان حالم بده 😭😭😭😭 137 بازدید | 9 پست تفاوت غم با افسردگی اینه که غم بعد از یک اتفاق ناگوار بوجود میاد اما در افسردگی بدنت میگه: لعنت بهت دیگه نمیخوام با این شخصیتی که برام ساختی زندگی کنم:)😥🥺 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1402/03/01 | 19:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5441 اره والا من خودمم دچار افسردگی شدید شودم :) منم احساس میکنم از زندگی متنفرم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ashakurd عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 776 :) منم احساس میکنم از زندگی متنفرم من احساس نمیکنم من مطمعنم ولی خوب ی بار متاسفانه خواستم قید زندگی رو بزنم نشود
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5441 من احساس نمیکنم من مطمعنم ولی خوب ی بار متاسفانه خواستم قید زندگی رو بزنم نشود هدفی هم ندارم برا زندگیم بشدت بده حالم ک دیشب تا خود صبح بیدار بودم گریه میکردم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ashakurd عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 776 هدفی هم ندارم برا زندگیم بشدت بده حالم ک دیشب تا خود صبح بیدار بودم گریه میکردم سخته منم حالو روزم عین خودته والا گلم فقط بگم پسر هستم چون بعد فوت خانوادم انگار روحم قلبم مردن
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5441 سخته منم حالو روزم عین خودته والا گلم فقط بگم پسر هستم چون بعد فوت خانوادم انگار روحم قلبم مردن :) خدا رحمتش کنه سخته ایشالا خدا بهت صبر بده بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ashakurd عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 776 :) خدا رحمتش کنه سخته ایشالا خدا بهت صبر بده ممنون گلم ولی اگه این صبر رو میگرفت منو میبرد خیلی بهتر بود
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 5441 ممنون گلم ولی اگه این صبر رو میگرفت منو میبرد خیلی بهتر بود نگووو:))💔🖤 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜