2777
2789
عنوان

عفونت واژن

104 بازدید | 12 پست

تو رو خدا کسی میدونه بگه

من ترشح سبز داشتم  دکتر بهم لاکتوفوم و دالاواگ سی و مترونیدازول داد

الان نگاه میکنم داخل واژنم سفیدک قارچی داره

بالاخره عفونت قارچی دارم یا باکتری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم دیشب استفاده کردم امروز خوب شدم. لاکتوفم خوردم باهمین پمادو زدم . تداخل نداره فقط یادمه من دوتا پماد داشتم دکتر گف پمادارو با فاصله بزن . اولیو بزن بعد ی ساعت اون

عفونت واژن فقط و فقط با نپوشیدن مداوم لباس زیر خشک کردن.. نخوردن زیاد قندی جات درمان میشه منم قبلا داشتم هر چی دارو هم استفاده کردم خوب نشدم همینا رو تا چند ماه رعایت کردم خوب خوبم الان خداروشکر

آرامشتو معامله نکن، بدون اون هیچ ثروتی وجود نداره...🍂🍁
عفونت واژن فقط و فقط با نپوشیدن مداوم لباس زیر خشک کردن.. نخوردن زیاد قندی جات درمان میشه منم قبلا د ...

آآره بابد منم دیگه لباس زیر نپوشم و قندی جات رو حذف کنم چون همه چیو رعایت میکنم غیر این دو

شایدم از همسرم گرفتم چون ما خیلی وقت بود رابطه نداشتیم یه هفته پیش رابطه داشتیم سه روز بعد این علایم بروز کرد

آآره بابد منم دیگه لباس زیر نپوشم و قندی جات رو حذف کنم چون همه چیو رعایت میکنم غیر این دو شایدم از ...

عفونت قارچی از همسر نیس ولی اون یکی عفونت چرا

آرامشتو معامله نکن، بدون اون هیچ ثروتی وجود نداره...🍂🍁
با این داروها قارچ درمان میشه یا قرص و پماد واس قارچم بگیرم؟ تداخل ایجاد نمیکنه آخه خودم حس میکنم ...

نه با همین دارو ها برطرف میشه دکتر به من گفت اصلا ژل استفاده نکن فقط با آب خالی بشور و واقعا هم خوب بود