2777
2789
خدا بزرگه عزیزم ایشالا خوب میشی منم تنبلی دارم 

متفورمین اینانمیخوری؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امپول hcgزدم روز ۱۲م بنظرت فردا بیبی بزنم

من iui کردم ببین همه علائم داشتم انقدررررر سینه هام وروم کرده بود و پر رگ شده بود مطمئن بودم الان چهارده روز میگذره و علائم همه محو شدن مطمئنم امروز فردا پریود میشم

Hcg لعنتی همه علائمو میده به ادم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

من خیلی حالم بده خیلی خیلی خیلی

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
عزیزم دکتر من هم گفته عکس رنگی.خیلی درد داره؟ راستش میترسم

نه من اونقداسترس کشیدم براعکس رنگی اینجام ترسوندن منو ولی من اصلامتوجه نشدم فقددردمختصرپریودی درحد۱۰ثانیه داشتم ولی الان ازعمل میترسم💔

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
چند سالته عزیزم؟ و چند ساله اقدامی؟

۲۴سالمع …۵ماه اقدامم ولی انگار پیر شدم اینقدر مردم ازم سوال میکنن ب همه گفتم نمیخوایم بچه ولی بعضی وقتا تو روم نگا میکنن میگن کاشکی خدا بتو ام بچه بده