2777
2789
عنوان

محدودیت

50 بازدید | 10 پست

من ۱۹ سالمه وبابام خییییلی محدودم کرده..به طوری که قدم زدن تنهایی و رفتن پیش دوستام و خیلی چیزای دیگه، مونده رو دلم...

اصلا اختیار زندگیمو ندارم خودم اصلا!!

پشت کنکوریم و اگه دانشگاه دولتی قبول بشم بابام نمیزاره برم،میگه بخونی که چی بشه آخرش، فقط فرهنگیان میزاره برم که اونم توی یک ماه نمیتونم قبول شم صددرصد...الان اینقدر نگران درسم هستم که چی میخواد بشه و بابام نمیزاره برم دانشگاه یا حوزه ، نمیتونم بخونم و انگیزه ندارم...

الان با پسر داییم ۵ ماهه که رابطه دارم،دوسش دارم ..ولی حتی اجازه ازدواج با پسر داییم هم نمیده ..البته هنوز نمیدونه که من هم  دوسش دارم..یه بدبختی هم که دارم اینه که   اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم،میترسم ازش... اصلا اجازه حرف زدن نمیده...دیگه واقعانمیدونم چیکار کنم 😪😪😪😩😫

اینو یادم رفت بگم که توی ۱۶ سالگی نامزد کردم و چون دیوونه به تمام معنا بود ازش جدا شدم بعد ۶ ماه..الان یه سال و خورده ای که جدا شدم ازش...خود بابام دید که توی دوران نامزدی چقدر سختی کشیدم و مظلوم بودم ولی بازم الان اینکاررو میکنه باهام و اصلا روحیه من براش مهم نیست،اصلا دلش برام نمیسوزه...منی که از ۱۶ سالگی دارم زجرررر و سختی میکشم...

😐😐😐😐

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من بیشتر از تو کشیدم شک نکن ولی عزیزم صبر کن بلخره یه زوزی درست میشه فقط باید صبر کنی

آره میدونم یروزی درست میشه ولی تحمل کردنش سخته..کاش خدا صبر بده صبر زیاااد