2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من مهریه اصلاً کارآیی ندارد. مردا که خودشون نمیرن درخواست طلاق بدن دهن زنو آسفالت میکنن تا خودش درخواست بده. مهریه رو اقساط بی فایده می‌بندن . آقا هم میگه اگه میخوای طلاقت بدم باید ببخشی

قبول نکن😊😊😊😊😊😊 بلایی سر دوستم اومد بخاطر ۱۴ تا مهریه اش که با عشق قبول کرد..... الان بیاین م ...

چرا بخوریم مهریه حق زنه واسه محکم کاری 

برن از لاس وگاس زن بگیرن والا مهریه هم نمیخواد 

حالا خوبه حق خودشون بیشتر از ماست سر یه مهریه میان چونه میزنن پرو پرووووو

ولی اسی اگه دوسش داری قبول کن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

طرف میگه شوهرم بهم میگه برو خونه بابات من دیگه خونه نمیتونم بگیرم لیاقت حمالی خونه ی مامانمم نداری

بچه رو بگیر برو خونه بابات

دوست دختر هم داره تازه طرف....

بعد میگیم مهریه ات چندتاس

میگه سفر کربلا....

خب اون مرد از چی بترسه؟؟؟ از ۱۰میلیون هزینه سفر کربلا؟؟؟

قبول نکن😊😊😊😊😊😊 بلایی سر دوستم اومد بخاطر ۱۴ تا مهریه اش که با عشق قبول کرد..... الان بیاین م ...

چه بلایی؟؟

میدونی من همیشه به این فک میکنم که ایا واقعا طرف که خیانت کرده یا هر مشکلی داره ایا عاملش مهریه ی کمه؟!..واقعا برام سواله که مثلا اون اقا میاد میگه مهریه ش کمه پس برم هرکاری دلک خواست بکنم...بعدها به این نتیجه رسیدم درسته که ارزش زن به مهر نیست اما وقتی کسی خودشو دس بالا میگیره و در حد توان همسرش ازش انتظار داره تو چشم اون مرد انگار ارزشمند تر میشه..

چرا بخوریم مهریه حق زنه واسه محکم کاری  برن از لاس وگاس زن بگیرن والا مهریه هم نمیخواد  ...

اگه دوسشم داره دوست داشتن باید دو طرفه باشه

منو شوهرمم دوست داشتیم همو

قرار شد مهریه ام باشه ۴۰۰تا منم به بابام اینا گفتم

بعد بابام تو خاستگاری یهو گفت ۵۰۰تا

هیچکی ام یه کلمه حرف نزد شوهرم گفت قبوله

پدر شوهرم گفت مبارکه

چه بلایی؟؟ میدونی من همیشه به این فک میکنم که ایا واقعا طرف که خیانت کرده یا هر مشکلی داره ایا عامل ...

پرتش کرد بیرون از خونه و گفت دوست دختر دارم از لج اون باهات ازدواج کردم

مهریه ات رو میدم گمشو لش بیرون

دقیقا همین حرفارو زد....

هرکی یه نظری داره😊