2777
2789

خانوما بنظرتون زشته کسی تو باشگاه کلاه بزاره سرش 

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی گرمت میشه

باردارم چند روز دیگہ زایمانمہ 50تا اسکاج دارم خودم با دست بافتم دونہ ای 10 تومان توروخدا اگہ میتونید کمکم کنید فروش بشن پنج تا دہ تا بیستا ھرتعداد ک میتونید،ھرتعداد ھرجا بگید پست میکنم بگید ھم بدم ھمینجا ب فقیر ب نیابتتون بقران میدم،توروخدا اگہ کسی میتونہ کمکم کنہ بشدت پول لازمم الھی بحق امام زمان خیر ببینید،ھرعزیزی ختم کہ توی امضام گفتم خواست بخدا فعلا نمیتونم ختم قبول کنم چون میوفتہ توی زایمانم گردنم میوفتہ میترسم نتونم چند روز ختم بخونم،ختم خواستید ان شاءاللہ از بعد زایمانم از تیرماہ ب بعد میتونم قبول کنم🌹

من تو خونه هم ورزش میکردم وقتی کلاهمو میزارم سرم موهام جمع میشه توش بهتر تمرکز میکنم 

بنظرتون زشته ؟

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

من خیلی دیدم میذارن 

نه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

این ک کلاهه

من سوتین خالی ام دیدم پوشیدن

نه بابا چه اشکالی داره 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
کلاه؟؟؟ موهات عرق میکنه کپک میزنی که 

موهامو جمع می‌کنه تو خودش بهتر تمرکز میکنم روی تمریناتم 

البته که شایدم از بس گفتم تلقین شده بهم

موهامو جمع می‌کنه تو خودش بهتر تمرکز میکنم روی تمریناتم  البته که شایدم از بس گفتم تلقین شده ب ...

از این کلاه شناییا بزار حداقل

یا هدبند ببند 

کلاه خیلی به موهات اسیب میزنه تو ورزش

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
زشت که نیست فقط خیلی گرمت نشه وگرنه من تو زمستون زیاد دیدم کلاه میپوشیدن تو باشگاه تو تابستون هم ...

خب 

منم منظورم کلاه بیس بالیه