2777
2789
عنوان

درد سینه

1277 بازدید | 55 پست

بچها من اخیرا به خاطر استرس خیلی زیاد و ناراحتی و همچنین کار زیاد تایپ کردن ، درد و سوزش کتف و زیربغل و سینه ها رو داشتم ،  یه مدت کشش انجام دادم و دو سه روز تایپ رو گذاشتم کنار ، دردم تا ۷۰ درصد کم شده ، ولی درد سینه خفیف مخصوصا سمت چپ داشتم ، دوستم ماماست اومد معاینه ام کرد گفت کیست هم نداری و این گره ها  ، غده های شیری هستند ، سمت راست گفت یه غده شیری هست که کمی سفته   گفت اگه نگرانی برو سونوگرافی،  چونن استرسی هستم از استرس مریض میشم ، گفتم نه اگه چیزی نیست نرم سونو، گفت اگه به من اعتماد داری میگم نرو ، چون چیز مشکوکی وحود نداشت،  به نظرتون چکار کنم،؟ برم پیش دکتر متخصص سینه معاينه لمسی کنه؟ ممکنه اونم با وجود اینکه چیزی لمس نکنه بنویسه سونو؟ اخیرا انقدر استرس کشیدم که دیگه تحمل چیزای دیگه رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین استرسی ک داری برات سمه عزیزم

همه بهم میگن قرص اعصاب بخورم برای کنتدل استرسم،  خیلی روحیه ام داغونه، نمیتونم لذت ببرم از زندگی ، مدام فکر و خیالای مسخره میاد سراغم😔

همه بهم میگن قرص اعصاب بخورم برای کنتدل استرسم،  خیلی روحیه ام داغونه، نمیتونم لذت ببرم از زندگ ...

گلم فکراتو بنویس رو کاغذ تا کمتر بیاد تو ذهنت

بعدم مغز عادت داره هر چیزی رو خیلی بزرگتر از حد نمایش بده این کاره مغزه

الکی نگران نباش ان شاالله چیزی نیس بعدم سونو سینه اصلا سخت نیس من رفتم

میدونم سخت نیست ، فقط تا جواب سونو رو دکتر بگه مردم و زنده شدم ، اگه دکتر متخصص سینه برم معاینه کنه چیزی لمس نکنه   ممکنه بازم سونو بنویسه؟

من ماه گذشته رفتم سونو . اول رفتم دکتر عمومی بدون معاینه گفتم برام سونو بنویس . تو سونو البته کمی با دست لمس کرد چون زیر دستم سفتی حس میکردم هر دو سینه رو سونو کرد و هر دو کیست داشتند با اینکه فقط سینه چپم درد میکرد . بنظرم برای اطمینان سونو بده و در صورت نیاز مامو هم انجام بده انشا اله که چیزی نیست . کیست اصلا موردی نداره کاریش ندارند و اصلا خطرناک نیست و نخواهد شد

همه بهم میگن قرص اعصاب بخورم برای کنتدل استرسم،  خیلی روحیه ام داغونه، نمیتونم لذت ببرم از زندگ ...

منم ی ساله زیر بغل چپ ی دونه کوچولو اندازه لپه هس همون موقع رفتم پزشک عمومی گفت چیزی نیس الان تا میغهمم کسی بیماری مربوط به سینه اینا داره دیوونه میشم دستم درد میگیره میسوزه سینم میزنه پشت کمرم همش فک می‌کنم مریضی دارم میمیرم جرات دکتر رفتن هم ندارم اعصابم نمیکش واقعا

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
منم ی ساله زیر بغل چپ ی دونه کوچولو اندازه لپه هس همون موقع رفتم پزشک عمومی گفت چیزی نیس الان تا میغ ...

منم استرس داشتنی این مدلی میشم ، ولی به نظر من ، آدمایی که بیخیال هستن و زیاد کنکاش نمیکنند سالم تر زندگی میکنند 

من ماه گذشته رفتم سونو . اول رفتم دکتر عمومی بدون معاینه گفتم برام سونو بنویس . تو سونو البته کمی با ...

من زیر بغلم ی چیز کوچک اندازه لپه هس ی سال الان همش میترسم مبادا چیزی باشه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست