2821
2789
عنوان

زایمان طبیعی

92 بازدید | 52 پست
سلام خانمهایی ک زایمان طبیعی داشتید پشیمون نیستین؟ اگر بازم زایمان کنید طبیعی رو انتخاب میکنید؟
باران کہ مےبارد تمام شهر پر از صداے من است ..من تنها نیستم تنها "منتظرم"
بله صددرصد، اون لحظه ای که درد تموم میشه و میذارنش رو شکمت، صورتش رو برای اولین بار میبینی زیباترین لحظه است بچه داری کلی سخته اما من دلم بازم اون لحظه رو میخواد..
افق تاریـک، دنیا تـنگ، نومیدی توان فرساست، می دانم! ولیکن ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حیلی از مشکلاتی که ممکن بود برای یچه پیش بیاد میترسیدم سزارین کردم دیروز یه پیج خوندم درباره همین خیلی ناراحت شدم بزای مادر بچه
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
من الان 18 روز زایمان کردم از شدت درد دیگه اخراش هذیون میگفتم ولی به محض به دنیا اومدن بچه همه دردام فراموشم شد و اگه قرار باشه دوباره زایمان کنم صد در صد انتخابم طبیعیه
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
بخیه هام خداروشکر هیچ اذیت نکرد و از روز دوم کلا همه کارا رو خودم میکردم حتی غذا هم خودم درست میکردم
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
منم بله اگه مشکلی نباشه ایشالا بازم طبیعی میکنم.اون لحظه ای که پسرم به دنیا اومد و دردم تموم شد بهترین لحظه عمرم بود
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نه پری جون خداروشکر هیچ مشکلی ندارم
آره زایمان من طبیعی بود وخیلی راضی بودم من ماههای آخر سوره انشقاق میخوندم موقعی هم که درد داشتم میخوندم گوش شیطون کر زایمانم سبک بود
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡