2821
2789
عنوان

اگه ماهیانه

118 بازدید | 14 پست

ماهیانه سه میلیون درامد داشته باشین.اما خرجش نکنید.و همه اش تا الان پس انداز کرده باشین.باهاش چه کار می کردین؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

باهاش طلا میخرم 

اونقدری که بشه صد میلیون 

بتونم یه سیستم قوی بگیرم

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باهاش طلا میخرم  اونقدری که بشه صد میلیون  بتونم یه سیستم قوی بگیرم

طلا منظورت سکه است.یا انگشتر النگو از این جور چیزها

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
بستگى داره چقدر جمع كردى ،چند ماه يا چند سال بوده؟

الان ۲۰ تومن دارم

منظورم از این به بعد بود

طلا منظورت سکه است.یا انگشتر النگو از این جور چیزها

سکه که خمس داره، طلا بدون اجرت، یا کم اجرت

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

معلومه به خودم میرسم

منظورت عمل زیبایی؟یا کارهای دیگه

منظورت عمل زیبایی؟یا کارهای دیگه

بله منظورم زیبایی هستش اما عمل زیبایی بستگی داره واقعن ایراد باشه و اذیت بشی

مثلا موهات سالمه

دندونات

اندامت اوکی هست احتیاجی به باشگاه نداری

تغدیت خوبه خوراک اینا لازم نداری بخری

از نظر لباس و تیپ اوکی هستی

رو خودت سرمایه گذاری کن ..مثلا گواهی نامه داری..خیاطی بلدی در حدی ک کار خودتو و خانوادتو به خیاط نسپاری

اگه همچیه بالا اوکی بود فک کن ببین بچی علاقه داری دنبالش برو

از نظر من طلا گزینه اخر اخر ک باید بهش فکر کنی عزیزم🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز