2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تمام‌سکه بخر همه رو 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
برو تمام‌سکه بخر همه رو 

موافقم ولی همش تمام نه ، رب سکه نیم سکه هم بخزه یوقت لازمش شد مجبور نشه تمام سکه بفروشه

دلبر شیرینِ من، تو دختر باشی دختر دوستدارم، پسر باشی پسر دوستدارم...سالم و صالح باشی عزیزدلم، زود بیا که مامانی خییییلی منتظرته....(۵سال منتظرم...)
میشه نظر بدید خیلی مهمه تنهاداراییمه

اگه تااونموقع پول لازم‌نیستی تمام بخر نیم و ربع جهش وسودکمترداره چون همه بسمت تمام سکه رفتن‌درجا اوج پیدا میکنه از چهارشنبه که من سکه تمام خریدم سیو یک میلیون الان سیو دو خورده شده اما ربع و نیم تکونی نخورده نیم اصلا حرکت نکرده ربع صد تومن ولی تمام یکوخورده تحلیلگرا نظرشونوخوندم تا تیر سیو چهار یا سی پنج میشه پس سکه تمام پرسودترینه 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن