tttttttt9 مدیر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4090 عنوان من خیلیییییی | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست خیلی عاشق بستنی ام روزی ده تا بیشتر میخورم بنظرتون میتونم ی بستنی ساز بخرم تو خونه درست کنم ؟ کسی داخل خونه داره بستنی ساز؟ این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 1402/03/01 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tttttttt9 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4090 من گفتم کسی بستنی سلز خریده هیشکی درمورد این جواب ندادهمه اومدن از کم خوردن نظر دادن این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19160 خودمون بستنی درست کنیم قندش کم میکنیم مگ چقد داخل بستنیا قند میریزن ک قند بگیریم بله عزیزم جدی نمیدونم چقد میریزن میخوای خودت درست کن ولی فک نکنم بازم بشه روزی 10تا خورد تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
tttttttt9 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4090 بله عزیزم جدی نمیدونم چقد میریزن میخوای خودت درست کن ولی فک نکنم بازم بشه روزی 10تا خورد ... ادم ۲ ساعتی یدونه بخوره مگ چیه انگار ی استکان شیر خورری این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 19160 ادم ۲ ساعتی یدونه بخوره مگ چیه انگار ی استکان شیر خورری عزیزم مگه شیره؟؟؟؟ بستنیه فقط شیر نیست شکر و تخم مرغ خام و ثعلب و کلی چیز دیگه داره بلاخره زیادش هم خوب نیست عزیزم برا خودت میگم تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕