یک_فمنیست مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 400 عنوان روکش مبل بگیرم؟؟؟ 44 بازدید | 4 پست بچه ۶ ماهه دارممبلا و فرش ها هم رنگشون روشنهاز طرفی از کاور متنفرم میگم وسایل رو خریدیم که خوب استفاده کنیم و لذتش رو ببریماز طرفی خیلی وسیله گرون شده اگر کثیف و چرک بشن نمیتونم تعویض کنم حالا حالاهاموندم بین دوووو راااهی!!! چه کنم من اخه؟! 1402/03/01 | 12:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر٧٧ عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 روکش بده بدوزن یه پارچه خوشگل بگیر مثلا من دوستم بااینکه دو نفرن روکش آبی با گلای ریز گرفته داده دوختن براش و ساده نداشتن خوشگل کردن خیلیم خوبه هم استفاده میکنن همم تمیزه من فرشام روشنه معمولا روبروی میندازم اما شیک برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
یک_فمنیست مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 400 روکش بده بدوزن یه پارچه خوشگل بگیر مثلا من دوستم بااینکه دو نفرن روکش آبی با گلای ریز گرفته داده دوخ ... مبل هام مدلشون تقریبا اینهباید کاور طلقی بگیرم
سحر٧٧ عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 2245 مبل هام مدلشون تقریبا اینه باید کاور طلقی بگیرم نه طلقی افتضاحه بابا،برا اینم میدوزند خب برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸