2777
2789
عنوان

هیچکس به من نگفت:

| مشاهده متن کامل بحث + 16158 بازدید | 1697 پست
پاکی و دوری از گناه، رمز دیدار امام: هیچ کس به من نگفت: که رمز دیدار شما، پاکی و دوری از گناه ا ...

تو بین منتظران هم عزیز من چه غریبی ‌‌....💔

عجیب تر اینکه نشستیم،نه کوششی نه تلاشی...

فقط نشستیم و گفتیم خدا کند که بیایی💔💔💔💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با خواندن سه بار سوره توحید، یک ختم قرآن به حضرت هدیه کنیم. هیچ کس به من نگفت: که می شود به شما ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

قل هو الله احد

الله صمد

لم یلد و لم یولد 

و لم یکن له کفوا احد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
سلام.عزیزم.خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون خیلی

سلام. خیلی ممنونم. حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.
خوشحال میشم هرچی میتونین کامنت بذارین و تاپیک پر بازدید بشه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

تو بین منتظران هم عزیز من چه غریبی ‌‌....💔 عجیب تر اینکه نشستیم،نه کوششی نه تلاشی... فقط نشستیم و ...

خدا خیرتون بده. خیلی ممنونم که وقت گذاشتین کل کتاب رو خوندین! اجرتون با خدا و اهل بیت.
ممنون میشم تو پر بازدید شدن تاپیک بهم کمک کنین و هرکس رو میشناسین که به این مطالب علاقه داره تگ کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

اللهم_عجل_لولیک_الفر#  

خدا خیرتون بده. خیلی ممنونم که کمک میکنین. تشکر میکنم هرچی میتونین کامنت بذارین و تاپیک پر بازدید بشه و هرکس رو میشناسین به این مطالب علاقه داشته باشه تگ کنین.

خیلےزشت‌نیست‌کہ‌ما

حتے‌بہ‌اندازه‌یک‌لیوان

آب‌بہ‌امام‌زمان‌نیازنداریم؟!😞💔

امام_زمان#  

الّلهُـمَّ_عَجِّـلْ_لِوَلِیِّکَــ_الْفَـرَجْ#  

⚜@p_Mahdavi

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

⚠️ دوستان ما (از نرسیدن ظهور) ناراحت نیستند!

شیخ العارفین، مرحوم آیت الله بهجت(ره):

🔰 《هر دقیقه‌ای که می‌گذرد جایگزین و عوض ندارد، از دست رفته و گذشته است و دیگر برنمی‌گردد. ‌ای‌کاش اگر خانه و درِ خانه را نمی‌دانیم، کوچه را می‌دانستیم.

حاج محمدعلی فشندی رحمه‌الله هنگام تشرف به محضر حضرت صاحب عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف عرض می‌کند:

🔹 مردم دعای توسل می‌خوانند و در انتظار شما هستند و شما را می‌خواهند، و دوستان شما ناراحتند.

حضرت می‌فرماید:

🔸 "دوستان ما ناراحت نیستند!‌"

🕯 ای‌کاش می‌نشستیم و درباره اینکه حضرت غائب علیه‌السلام چه وقت ظهور می‌کند، با هم گفت‌وگو می‌کردیم، تا حداقل از منتظرین فرج باشیم.

💡 اشخاصی را می‌خواهند که تنها برای آن حضرت باشند. کسانی منتظر فرج هستند که برای خدا و در راه خدا منتظر آن حضرت باشند، نه برای برآوردن حاجات شخصی خود.

✳️ چرا ما حداقل مانند نصاری که در مواقع تحیر با انجیل ارتباط دارند، با آن حضرت ارتباط برقرار نمی‌کنیم؟!》

⬅️ در محضر بهجت، جلد ۲، صفحه ۱۸۷

امام_زمان_عج#  

⚜@p_Mahdavi

♦️ چگونه از یاوران امام عصر ارواحنافداه بشویم؟

🔹امام صادق علیه السلام فرمودند :

▫️ مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ اَلْقَائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَ لْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ اَلْأَخْلاَقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ فَإِنْ مَاتَ وَ قَامَ اَلْقَائِمُ بَعْدَهُ كَانَ لَهُ مِنَ اَلْأَجْرِ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ أَدْرَكَهُ فَجِدُّوا وَ اِنْتَظِرُوا هَنِيئاً لَكُمْ أَيَّتُهَا اَلْعِصَابَةُ اَلْمَرْحُومَةُ.

▫️ هر کس دوست می دارد که از یاران امام زمان ارواحنا فدا باشد پس باید منتظر باشد و با ورع و محاسن اخلاقی عمل کند و اگر در حالی که منتظر است از دنیا برود و امام زمان ارواحنا فدا بعد از او ظهور فرماید، اجر او مثل کسی است که حضرت را درک کرده.پس مجدانه و با تلاش منتظر باشید، گوارا باد بر شما ای گروهی که مشمول رحمت خدا هستید.

📚 غیبت نعمانی ج ۱ ص ۲۰۰

امام_زمان#  

⚜@p_Mahdavi