2777
2789
عنوان

هیچکس به من نگفت:

| مشاهده متن کامل بحث + 17236 بازدید | 1723 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@دلبر555   ‍  @درمسیرخداوند     @درمسیرخدا     @afsooooon & ...

سلام فاطمه جان، ممنونم. 

درضمن ازشما خیلی متسکرم که زیارت عاشورا خوندین، برای. حاجترواییتون آیت الکرسی میخونم. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

زهرا جان، سپاس از تاپیک عالیتون. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دقیقا خودمم به همین یقین رسیدم که خدا خیلی بهم محبت داره و معتقدم تو تمام مراحل زندگیم باهام مدارا ک ...

خدا روشکر ان شاالله زندگیتون در پناه امام زمان و نگاه ویژه ایشون و خدای بزرگ باشه 

وقتی سعی میکنین بقیه رو باامام زمانمون آشنا کنین و آشتی بدین قطعا ایشون هم بصورت ویژه براتون دعا میکنن و چه دعایی بهتر ازدعای مهربانترین پدر

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
سلام فاطمه جان، ممنونم.  درضمن ازشما خیلی متسکرم که زیارت عاشورا خوندین، برای. حاجترواییتون آی ...

سلام عزیزدلم خواهش میکنم عزیزم و خیلی ممنونم از محبتتون

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
زهرا جان، سپاس از تاپیک عالیتون. 

خواهش میکنم. خوشحالم که دوست داشتین. نظر لطف خدا و اهل بیته. خوشحال و ممنون میشم تگ کنین هرکی امام زمانیه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

خدا روشکر ان شاالله زندگیتون در پناه امام زمان و نگاه ویژه ایشون و خدای بزرگ باشه  وقتی سعی می ...

خدا کنه همه بخونن. تاپیک چنین طولانیی تا حالا نذاشته بودم. دقیقا میخوام همه امام زمانی بشن و و هرکی از خدا دور شده برگرده به آغوش پرمهر خدا و همه با هم بهشتی باشیم و یار امام زمان باشیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

@مامان_دو_جوجه
سلام. بفرمایین. تاپیک رو بخونین و کتابم بخونین و بفرستین برای هرکی امام زمانیه و بقیه رو هم تگ کنین.

چه نمازی؟

عزیزم نماز شب اول قبر هست برای برادر یکی از کاربرها که بنده خدا امروز خاکشون کردن

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم خیلی ممنونم 🌸  سلامت و حاجت روا باشید گلم 🙏  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّ ...

سلام گلم خواهش میکنم 

مرسی عزیزم همچنین 💙💚💙 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙