2777
2789
عنوان

به نظرتون جواب مثبت بده؟

112 بازدید | 13 پست

خانما خواهرم  سه سال پیش به بار تو نامزدی جدا شده. بیشتر از دو ماه عقد نبودن. پسره روی خودش رو شکر خدا زود نشون داد و جدا شدن.

الان خودش پیشم نشسته میگه اینا رو براتون بنویسم بگید نظر شما چیه. خواهرم الان خودش کار داره. دستش تو جیب خودشه. چهره ی معمولی داره. هر هفته حداقل یه خواستگار داره. وضع مالی پدرمم خیلی خوبه. سنشم ۲۱ هستش. یه خواستگار براش اومده با این شرایط که پسره هم یه بار جدا شده ولی اونا یه سال سر خونه زندگیشون بودن. خانم سابقش دخترعمه اش بوده و به خاطر طلاق کلا قطع رابطه کردن. عموهاشم بااینا قهرن سر طلاقشون. پسره شغل ثابت داره. یه چشمش به خاطر تصادف کم بینا شده. خوش قیافه اس نسبت به خواهرم و خونه داره. پدرش هم وضع مالی متوسطی داره ولی خیلی خوب پسرشو ساپورت میکنه. پدر و مادر پسره رو میشناسیم خیلی انسان های شریفی هستن و سه تا عروس دیگشون خیلی ازشون راضی ان. پسره هم جای برادری خیلی جذاب و اجتماعیه و خیلییی دوست دور و برش داره. خیلی هم ولخرج و اهل تفریحه. مدام درحال مسافرت و گردش. از جداییش هم ۱۰ ماه گذشته😐 بلده چی بگه چیکار کنه.

خواهرم الان دو دله. نمیدونه انتخابش کنه یا نه. ما با اینکه خیلی با این خانواده آشنایی داریم هیچوقت نفهمیدیم چرا عروسشون جدا شد چرا فامیلاشون قهر کردن.

یا خواهرم میگه این ده ماه تازه از جداییش گذشته چطور با خودش کنار اومده. یا اصلا این آقا اینطور همه چی تموم چرا جدا شده خانمش؟ خودشون که میگن دختره همش میخواسته بکنه و نمیدونم این جور چیزا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا دلیل طلاق مشخص نیس

دوما اینک همه هم باهاشون قطع رابطه کردن جای فکر داره

سوما زن قبلی فامیله و احتمال اینک بعدها خانواده ها اشتی کنن زیاده خواهرت میتونه با این رفتوامدا کنار بیاد؟

سوما اگر جوابتون مثبته حداقل شش ماه در ارتباط باشن خیلی چیزا مشخص میشه این وسط

عجولانه کاری نکنید چون دوباره خدایی نکرده کار ب طلاق بکشه خواهرتون ضربه بدی میخورن

چندتا مسئله هست که باید حل شه مهم ترینش این هست که چرا طلاق گرفته جدای کسایی که زیر یک سقف رفتند مثل جدایی دو نفر در عقد نیست و راحت طلاق گرفته نمی‌شه حتما علت طلاق باید مشخص بشه

دوم تازه ۱۰ ماه از طلاقش گذشته می‌خوان زن بگیرن؟ این هم عجیب هست چون بعد از جدایی زمان نیاز هست برای فکر

سوم اهل رفیق بازی نباشه؟

چهارم چون خواهر شما یکبار در نامزدی جدا شده اصلا نباید تصمیمش ریسکی باشه و سن خواهرتون کم هست هنوز موقعیت های خوبی براش پیش میاد

اگر خواهر من بودم من می‌گفتم نههه حالا اگر خیلی به دلتون هست دلیل طلاق و قهر رو حتما بفهمید و مشاوره برید

چندتا مسئله هست که باید حل شه مهم ترینش این هست که چرا طلاق گرفته جدای کسایی که زیر یک سقف رفتند مثل ...

دلیل طلاق رو فقط خودشون میگن که دختره حسود بود. خیلی ایرادگیر بود. مدام هم میخواست از پول شوهرش بکنه( نه که خسیس باشن نه پسره خیلی ولخرجه. منظورم اینه که سواستفاده میکرده) از خود دختره نمیشه بپرسیم چون با خانوادشون به مشکل خوردیم چندسال پیش 

دلیل طلاق رو فقط خودشون میگن که دختره حسود بود. خیلی ایرادگیر بود. مدام هم میخواست از پول شوهرش بکنه ...

نمی‌شه رو حرفشون حساب کرد آخه آدم عادی سر حسودی و ایرادگیر بودن زنش رو طلاق نمی‌ده اون دختری که از فامیلشون هست مطمئن باشید قضیه جدی تر از این حرفا بود

اینکه هنوز مهر طلاق خشک نشده دنبال ازدواج هست هم عجیب هست این احتمال رو در نظر بگیرید که از لج اونا بخواد زود ازدواج کنه 

ریسک این ازدواج بالا هست

وقتی همه فامیل بعد از طلاق با این خانواده قهر کردن ، پس مطمئنا مقصر اصلی در طلاق خود آقاپسر و خانوادش بوده.

با توجه به اینکه سن خواهرت کم هست و میگی هر هفته خواستگار داره، به نظرم اصلا این خاستگاری مورد مناسبی نیس

زندگی همان مرگ است در اقساط بلندمدت ... اگه میشه واسه شفای مادرم دعا کنین