2777
2789
عنوان

اشپزخونم .

315 بازدید | 13 پست

سلام خانماخونه ای ک‌رهن کردیم اشپزخونش جوری کابینتاش کار گرفته شده ک‌مثلا تسترم جا نداره نمیتونم رو حتی اپن هم بزارم چون اپنم نداره اشکال نداره بزارم رو ماشین لباسشویی؟؟؟ یه وقت داغی چیزی نمیشع یا سنگینه مشکلی نداره؟ ۵۲ هست سایزش

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

اگه استفاده نمیکنی بذار داخل کابینت یا کمد دیواری جایی.رو لباسشویی ک خطرناکه فکر کنم اگه روشن کنی

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای موندن بذاری چیزی‌نمیشه ولی رو ماشین روشنش نکن بذارش رو زمین روشن کن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من خونه قبلی مایکروفر رو گذاشته بودم رو لباسشویی.چیزی نشد 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ازش استفاده هم میکردی؟ 

بله ولی فقط برا گرم کردن نون

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
منو بگو آشپزخونم چندتیکه کابینت فلزی داره خونه خودمه از بس ناجوره لباسشوییم رو جمع کردم با دست لباس ...

نگاه عکسشو فرستادم

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

نگاه اینجوری هست اشپزخونم 

بذار سمت راست گاز اگه پریزهست

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه