بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه ما رو میخواید بیرون کنید بچه های به این خوبی!؟🥺💔
خوب اینجا اصلا مناسب سن شما نیست.ولی واقعا سایت اموزشی و کنکور هم نیست.نصف بیشتر تاپیکا شده فارسی دینی ریاضی فیزیک.من کاره ای نیستم که بیرونتون کنم.ولی دیگه خیلی خنده دار و مسخره شده.تاپیکا یا حس ششم یا مدرسه
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.
خوب اینجا اصلا مناسب سن شما نیست.ولی واقعا سایت اموزشی و کنکور هم نیست.نصف بیشتر تاپیکا شده فا ...
چشم دیگه تایپک نمیزنم دیگه هم نمیام سایت خوبه!؟:) ولی اینو بدونین که اینجا فقط حق وارد شدن مادرای باردار نیست ماهاهم میتونیم ببایم و... خلاصه که ببخشید اگه تایپک من باعث ازار و اذیتتون شده🙂💔
چشم دیگه تایپک نمیزنم دیگه هم نمیام سایت خوبه!؟:) ولی اینو بدونین که اینجا فقط حق وارد شدن مادرای با ...
اسیبشو خودت میبینی.مثل اینکه تو سایت درسی و مربوط به مدرسه و غیره بیان تاپیک بارداری بزنن.این سایت موضوعات اصلا مناسب دخترای دانش اموز نیست.ع۱بانی شدن نداده حرف حق.
ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.