2777
2789
یه کم سیاست هم به ما یاد بده گلم 

همیشه بهش میگم هر چقدر هم با دخترای فامیل جور هستی ولی بازم اطمینان صد در صد نداشته باش ورازهای زندگیت رو براشون نگو.یا وقتی بچه تر بودن بهشون یاد میدادم خبرهای خونه رو نزاره کسی از زیر زبونش بکشه بیرون.الان ۱۷سالشه ولی همه میگن دختر فوق العاده عاقل ومنطقی هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج بد نیس  نذار یه عده ک توش شکست خوردن دیدگاهشونو بهت تحمیل کنن

دقیقا 

ولی زمان داره نه از لحاظ سن 

از لحاظ موقعیت 

بعد از مشخص شدن مسیرت میتونه کمکتم کنه حتی

من خودم زود ازدواج کردم ولی معتقدم تا پیدا نکردن هدف و وارد نشدن به اون نباید با زندگی خودت وکسی دیگه ای بازی کنی

..dental stu

زبان انگلیسی یا فرانسه یا آلمانی بخون... ولی انگلیسی از همش بیشتر به درد میخوره...

برو دنبال یه حرفه، حتی اگه دانشگاه رشته ای که میخوای قبول شدی بازم در کنارش دنبال یادگیری یه کار درآمدزا و آینده‌دار باش.

دانشگاه همه چیز نیست...

تعهد داشته باش نسبت به کسی که توی زندگیت وارد میشه.

زود ازدواج نکن، اگه میخوای درس بخونی بخون، ‌کار کن، مستقل شو از نظر مالی بعد ازدواج...

قدر تک تک این لحظات رو بدون، تو ۲۰ سال دیگه نه این پوست و مو رو داری و نه این انرژی و نه این موقعیت و ... الان توی دوران قشنگ زندگی هستی، ازش لذت ببر (حتی اگه فکر میکنی تلخه، بدون بعدا ممکنه تلخ تر بشه، پس الان باز هم بیشتر میتونی لذت ببری)

مسافرت برو، تفریح برو، کوه نوردی و طبیعت گردی و ...

آب بخور و ضدآفتاب بزن.... ورزش کن...

چرا ازدواج بکن خیلی هم خوبه، ولی به موقع. البته منظورم ۳۰ سالگی به بعد نیست! بین ۱۸ تا ۲۵ نهایتا ۳۰ ...

۱۸ تا ۲۵؟ 

میشه لطفاً راهنمایی الکی نکنید 

این سن طلایی موفقیت و پیشرفت بعد بیاد با ازدواج ببخشید عذر می‌خوام برینه بهش؟ 

یک عدد کنکوری بدبخت :/
اگه دخترتون رو یه پیرمرد کراش داشت چی . 

سوالتون رو ازش پرسیدم گفت برای چی باید این کار رو بکنم .چرا وقتی باید شونه به شونه یه جوون راه برم کنار یه پیرمرد باشم.یا اونوقت که باید با یه جوون بریم کوه تفریح آخ واوخ یه پیرمرد رو بشنوم وزیر پاش رو تمیز کنم.ترجیح میدم با یه جوون جون بکنم وزندگی بسازم تا اینکه برم کنار یه زندگی ساخته شده یه پیرمرد.

اگه قرار عاشق یه پیرمرد باشم ترجیح میدم در آینده اون پدرم باشه.

این جواب خودش بود عزیز

سوالتون رو ازش پرسیدم گفت برای چی باید این کار رو بکنم .چرا وقتی باید شونه به شونه یه جوون راه برم ک ...

آخه میدونین چیه عزیز از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون. من یه شب داشتم برمیگشتم خونه آخر شب بود تاکسی گرفتم صندلی عقب نشستم جلو پر بود عقب هم یه پیر مرد بود یه مسافتی ک گذشت یه پیر مرد دیگه هم منتظر تاکسی بود اونم سوار شد منتها من دیگه نرفتم پایین ک بیام کنار پنجره نمدونم وسط دو تا پیر مرد نشسته بودم از اونجا یه حس هایی تویه من شکل گرفت

آخه میدونین چیه عزیز از خدا ک پنهون نیست از شما چه پنهون. من یه شب داشتم برمیگشتم خونه آخر شب بود تا ...

عزیزم این یه حس گذراست وبهش بال و پر نده عزیزم.

دختر قشنگم نمی‌دونم چند سالته ولی آدم وقتی پا به سن میزاره خیلی چیزا در درونش، عوض میشه.

مثلا من خودم ۱۸سالم بود ازدواج کردم و همسرم ۲۵سالش بود. به قدری شیطون و بازیگوش بودیم.خیلی خوشیا با هم داشتیم.ولی الان تقریبا سنمون بالا تر رفته وگاهی پسرم ودخترم که می‌خوان یه سری کارا بکنن ما حوصلشو نداریم.در صورتی که خودمون توی سن اینا دقیقا همین کار ها رو میکردیم.

می‌خوام بگم اصلا به ازدواج با اختلاف سنی بالا فکر هم نکن.اگه کسی هم گفت فلانی با این شرایط خوشبخت شده باور نکن و به استثنا هم که اندک شماره توجه نکن.

برات از صمیم قلب آرزوی خوشبختی و  شادی وسلامتی رو دارم.

2790
2778
2791
2779
2792