دارم میرم توچهل هفته ولی هیچ علائم زایمان ندارم دمنوش وشیاف استفاده کردم پیاده روی هم میکنم ولی درحد یساعت چون بعدش شکم دردمیگیرم نمیتونم ادامه بدم شماتجربه ای ندارین چیزی استفاده کنم که دردم بگیره حداقل یکم انقباض باشه میترسم دوباره بگن امپول فشار بزنم زایمان اولم باامپول بود خیلی اذیت شدم البته مامام گفته نمیزارم باامپول باشی ولی اگ زایمان نکنم میخواد چکارکنه😕😢
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چهل هفته تا ۱یا دو هفته دیگه جا داری ..حمام آب گرم و ماساژ کمر و رابطه داشته باش و پیاده روی .. اشکال نداره درد داشته باشی ا امه بده به پیاده روی .. مثلا از پله و جاهای ناهموار برو ...
من زن عموم دوماه پیش زایمان کرد میتونست طبیعی زایمان کنه دکتر گفت زایمان راحتی هم میتونی داشت ...
نه شهر ما رفتم ۴۰ تومن بیمارستان خصوصی و دکتر و .... ..ولی خودم چون زایمان های قبلیم طبیعی بود دکتر گفت طبیعی بهتره خودم هم هر چی فکر میکنم سز رو نمی تونم تحمل کنم همون طبیعی با چند ساعت درد بهتره