2777
2789
عنوان

دردزایمان

95 بازدید | 14 پست

سلام خانماصبح بخیر

دارم میرم توچهل هفته ولی هیچ علائم زایمان ندارم دمنوش وشیاف استفاده کردم پیاده روی هم میکنم ولی درحد یساعت چون بعدش شکم دردمیگیرم نمیتونم ادامه بدم شماتجربه ای ندارین چیزی استفاده کنم که دردم بگیره حداقل یکم انقباض باشه میترسم دوباره بگن امپول فشار بزنم زایمان اولم باامپول بود خیلی اذیت شدم البته مامام گفته نمیزارم باامپول باشی ولی اگ زایمان نکنم میخواد چکارکنه😕😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چهل هفته تا ۱یا دو هفته دیگه جا داری ..حمام آب گرم و ماساژ کمر و رابطه داشته باش و پیاده روی .. اشکال نداره درد داشته باشی ا امه بده به پیاده روی .. مثلا از پله و جاهای ناهموار برو ... 

🤪
مگه الکی ..کسی هم که اختیاری بخواد سز کنه ۴۰ تومن باید خرج کنه

من زن عموم دوماه پیش زایمان کرد 

میتونست طبیعی زایمان کنه دکتر گفت زایمان راحتی هم میتونی داشته باشی

اما نوبت گرف رفت سزارین کلا هزینه زیر میزی و بیمارستان و همه باهم بیست تومن نشد

من زن عموم دوماه پیش زایمان کرد  میتونست طبیعی زایمان کنه دکتر گفت زایمان راحتی هم میتونی داشت ...

نه شهر ما رفتم ۴۰ تومن  بیمارستان خصوصی و دکتر و .... ..ولی خودم چون زایمان های قبلیم طبیعی بود دکتر گفت طبیعی بهتره خودم هم هر چی فکر میکنم سز رو نمی تونم تحمل کنم همون طبیعی با چند ساعت درد بهتره 

🤪
واقعا چرا نداره!دیگه به هر دلیلی تصمیم شون زایمان طبیعیه الان کله طرفدارایه سزارین میان همه رو به خ ...

نه من همینجوری سوال کردم

من اصلا هنو ازدواجم نکردم

سر درنمیارم خیلی

اما خب دیدم خیلیا حتی میتونن طبیعی زایمان کنن اما میرن سزارین یا خیلی تعریف میکنن برا همین گفتم

بگید ماما براتون معاینه تحریکی انجام بده..بعدم شاید توی زایمان دوم دیرتر احساس درد میکنید معمولا..

زایمان اولم اصلا هیچ دردی نداشتم ولی اینقدر راه رفتم ک کیسه ابم پاره شد بدون درد اخرشم امپول فشار زدن ۱۶ساعت دردکشیدم نمیخوام این دفعه هم اینجوری شم

نه شهر ما رفتم ۴۰ تومن  بیمارستان خصوصی و دکتر و .... ..ولی خودم چون زایمان های قبلیم طبیعی بود ...

😁😁😁جنبه شوهی هستااا

اما به نظرم تو سزاین تو شکم رو خراب میکنی شکم میمونه 😁

اما تو طبیعی پایین...خراب میشه😁

شکم خراب بشه بهتره تا ....

شکم رو میشه درست کرد

البته اگه تنها عوارض این باشع...

من زن عموم دوماه پیش زایمان کرد  میتونست طبیعی زایمان کنه دکتر گفت زایمان راحتی هم میتونی داشت ...

ب منم گفتن رحمت خیلی خوبه نرمه نمیدونم چرااولی ازیت شدم اگ نرمه😂

زایمان اولم اصلا هیچ دردی نداشتم ولی اینقدر راه رفتم ک کیسه ابم پاره شد بدون درد اخرشم امپول فشار زد ...

با آمپول فشار سخته..دردا طبیعی نیستن..توکل به خدا انشاالله شروع میشن خودشون

بعضیا تا پایان ۴۱ هفته هم درد ندارن نگران نشین