ftmeo96 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 9330 عنوان دلم بغل میخواد 😭 376 بازدید | 24 پست پریود شدم اعصابم خورده دلم درد میکنه اصلا مغرور باری و کوفت من عشق میخوام بغل میخوام 😐😂 1402/03/01 | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13543 من پریودی یکی از ۳ متریم رد شه جرش میدم تو بغل میخای؟ بنظرم اشتباه میزنی راه بیوفت مردم رو یکی یکی جر بده😂😐 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
خوشگل_آقامون عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1332 منم روز اول پریودمه☹️و تنهام لطفا قبل از گرفتن قیافه،از داشتن آن اطمینان حاصل فرمایید!🤣💔
ftmeo96 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 9330 من پریودی یکی از ۳ متریم رد شه جرش میدم تو بغل میخای؟ بنظرم اشتباه میزنی راه بی ... الان تو اون مود مهربون و ارومم ولی چون کسی نیست بغل کنه دارم وحشی میشم برم جر بدم 😂😂
ftmeo96 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 9330 منم روز اول پریودمه☹️و تنهام هیییی خوشگل آقامون چیه پس
ftmeo96 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 9330 وآلآاینجورکه تو گفتی منم که نیستم دلم خوآست😂😂 شوور داری ؟
خوشگل_آقامون عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 1332 هیییی خوشگل آقامون چیه پس اون سرجاشه ولی الان پیشم نیس🥲عروسی نکردیم هنوز لطفا قبل از گرفتن قیافه،از داشتن آن اطمینان حاصل فرمایید!🤣💔
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13543 الان تو اون مود مهربون و ارومم ولی چون کسی نیست بغل کنه دارم وحشی میشم برم جر بدم 😂😂 شوهر نداری پتو رو بغل کن😂بعد گریه کن اینقدر حال میده .. مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
مروارید۷۲ عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 784 شوهر نداری پتو رو بغل کن😂بعد گریه کن اینقدر حال میده .. 😂😂😂