romi_fr مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1338 عنوان بیاین🥲 63 بازدید | 4 پست مادر های شما باهاتون چطور ان؟مادر شما هم درک نمیکنن یا فقط مادر کنه که درکم نمیکنه اصلا😢😢اینقدر گریه کردم😭خیلی اذیت شدم خونه مون😭هم مادرم هم پدرم هر دو اصلا درک ندارن درکم نمیکننمیشه یکم حرف بزنید؟🥲شما مادرید؟ یا مادر تون پدرتون چطور ان؟ دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 1402/03/01 | 02:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilanaderi عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 2074 منم تو سن نوجونی اینطوری فکر میکردمولی الان که ۲۵ سالمه از تمام رفتار هام و اخلاقم اون موقع پشیمونم و شرمندهپدر و مادر خیلی باارزشند، بنظرم هیچ هیچ هیچ چیزی ارزش ناراحت کردنشون یا غصه خوردنشونو ندارهمن برگردم به عقب فقط به حرف پدر و مادرم گوش میدم حتی اگه خلاف میلم باشه
romi_fr مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1338 مامانم خیلیی خوبه:) ولی بابام... ولی برای من هیچکدوم خوب نیستن😭گیر میدن بهم مخالف شاغل شدنم هستن ولی من حتما شاغل میشم دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد
romi_fr مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 1338 منم تو سن نوجونی اینطوری فکر میکردم ولی الان که ۲۵ سالمه از تمام رفتار هام و اخلاقم اون موقع پشیمون ... آخه من کلی هدف دارم میخوام درس بخونم شاغلشم😊حتما میشم اونا مشکل نمیدونن که دختر ۱۶ و ۱۵ ساله ازدواج کنه با فرد مدنظرشون ولی من نمیخوام ازدواج کنم، من با کسی که دوستش ندارم نمبخوام ازدواج کنمحداقل اجبارم نمیکنن به ازدواج 🥲ولی خیلی اذیتم کردن دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد