2777
2789
عنوان

و باز هم قانون جذب...

196 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام. 

تو تاپیکای قبلم از قانون جذب نوشتم .‌. امشبم باز اتقاق افتاد...یعنی قشنگگگگگ پر هام میریزه هربار 😂 

من ی خواهرم ۹ ساله دارم،یادش داده بودم ، دیروز هی ب بابام میگفت روز دخترو کادو چی میدی؟. بابامم میگفت شب یچیزی میخرم. 

منم ۲۰۰ تومن پول نقد میخواستم ک دست ب پولای کارتم نزنم، هی میگفتم اگه ۲۰۰ میداد خوب بود. شبش اومد کلی شیرینی و بستنی اینا خرید ما هم تو ذوقمون خورد ولی هیچی نگفتیم و بیخیاال پول شدم. 

بعد امشب یهو بی مقدمه ۲۰۰ داد ب من ۱۰۰ خواهرم 😑😑 یعنی بخدا شوکه شدم ، دقیقا همون ۲۰۰ ک میخواستم ولی قیدشو زده بودم .

یعنی خیییییلی خفنه این قانون جذب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب فقط بهش فکر میکنی بعد برات اتفاق میفته؟

خیلی باید در موردش مطالعه کنی. 

ولی مفهموم کلیش اینه یچیزی رو تو ذهنت تجسم کنی ک داریش ( نداریش ولی تجسم میکنی ک داریش) و حس و خوشحالیتو تصور میکنی، اینو هی تکرار میکنی و بعد ی مدت بیخیالش میشی. 

بعدش اتفاق میفته

خیلی باید در موردش مطالعه کنی.  ولی مفهموم کلیش اینه یچیزی رو تو ذهنت تجسم کنی ک داریش ( نداری ...

من خیلی وقتا برام این اتفاق میوفته

ک مثلا یه چیزیو تو ذهنم میگم الان این اینو میگه دقییقا دو ثانیه بعدش همونو میگه یا یهو تو ذهنم میاد یکی میاد خونه یه دقیقه بعدش یکی میاد یا همچین چیزایی ک میگم

ع کاش گفته بودمم😂

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️

به این میگن تکنیک چی میشه اگه...

مثلا چی میشه اگه من یه ماشین خفن داشتم اونجاست که ذهنت میگه خیلی خوشبخت میشی خب! و جواب بد بهت نمیده و جذبش میکنی

اما وقتی بگی من یه ماشین خوب دارم مثلا ذهنت میگه این اسکلو باش نداره بعد میگه دارم!