2777
2789
عنوان

رابطه سمی

405 بازدید | 14 پست

بدجور تو یه رابطه سمی گیر کردم میخام این رابطه رو تموم کنم 

نه میتونم باهاش باشم نه میتونم بدون اون باشم 

تروخدا بگید من چه غلطی کنم چقدر طول می‌کشه این حس دلتنگی ها بی تابی ها تموم بشه

نگید که درست کن رابطه رو طرفم یه آدم سمی مظلوم نماست که ادمو اذیت می‌کنه روانی می‌کنه عصبی می‌کنه ناراحت می‌کنه تمام چیزایی که از من انتظار دار از خودش انتظار نداره آخر سرم میرم دلایل که باید اصلاح کنه تو رفتارش بیان میکنم ناراحت میشه دست پیش میگیره پس نیوفته ریدم تو این رابطه های امروزی جنگ اعصاب شده برام گهی خوردم موندم دو پا توش یکی بیاد برینه فرق سر من که یه آدم بی ارزشو انقدر ارزش و بها دادم

جدا شو .روزی هزار بار در خودت بشکن  شبا گریه کن زار بزن فقط از اون ادم سمی جدا شو.. این حس دلتنگی یه روزی میره و اصلا مسیر باز میشه شخص جدید و انشالله بهتری وارد زندگیت بشه که همه زخمای قدیمتو پینه بزنه.. فقط زودتر تمومش کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درست عین قبلا منی

بزارش کنار 

اولش تب عشقت هنوز هست و عین چی دلتنگش میشی 

ولی کم‌کم چون ازش دوری تب دوس داشتنت سرد میشه و بعدا میفهمی واقعا آدم زندگی تو نبوده 

یه جوری از چشت میوفته که دیگه اصن بهش فک نمیکنی

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

باز جای امیدواریه که فهمیدی رابطت سمه برات...بعضیا همینم نمیدونن و خودشون رو گول میزنن بخاطر وابستگیشون و اسمشو عشق میزارن...حال خودتو دریاب

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

همه حرفا رو خودت زدی

بنظرم یه دور دیگه حرفایی ک نوشتی رو مرور کن بعدم‌اروم اروم  این ادم رو از زندگیت حذف کن

پیاماشو دوتا یکی جواب بده

دیرتر سراغشو بگیر کمتر باهاش حرف بزن بیشتر بهش شکایت کن کمتر بهش گوش بده

رابطه تون شکر آب تر بشه کات میکنی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

هیچی تو این دنیا ارزش اینو نداره که اعصابت رو اینجوری به هم بریزی..بزارش کنار..ناراحتی و غصه و دلتنگیت هم فقط یه ماهه..بعدش فراموش میکنی

سومین کاربری...تصمیم گرفتم دیگه حرف نزنم  

دقیقا منم تو چنین رابطه ای هستم خیلی ناراحتم حالا از من اخلاقش اینجوری هست که اگه جواب تلفنش ندم قهر میکنه و فحاشی می‌کنه سریع عصبی میشه و بلاک می‌کنه خیلی رابطمون بیخود هست ولی خوب جزئت کات کردن هم ندارم چون سریع زنگ میزنه به خانوادم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

فقط زمان همه چی رو درست می‌کنه. یک حیوون خونگی بخر این قدر براش وقت بزار که اون آدمو فراموش کنی....☺️

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

یکباره نزارش کنار کم کم از پیام دادن شروع کن پیام نده و در حد کم بعد تماس ها کم کن تا عادت کنی این ح ...

یاد معتادا افتادم...کم کم میزارن کنار ساعتا رو تغییر میدن😂😂😂

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)