2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زالو برای قد😳😳😳تاحالانشنیدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
زالو برای قد😳😳😳تاحالانشنیدم

آره دو نوع زالو درمانی داریم یکی عام یکی خاص عام رو برای کل بدن خروج خون های کثیف میندازن خاص رو برای نقطه خاصی از بدن مثلا قد چشم پوست مغز میندازن

آره دو نوع زالو درمانی داریم یکی عام یکی خاص عام رو برای کل بدن خروج خون های کثیف میندازن خاص رو برا ...

چ جالب نمیدونستم اگه پیدا کنم جای مطمعن حتما میرم اخه قدم کوچیه🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چندسالتونه. صفحه  رشد بسته نشده؟

برای خودم ن برای دوتا خواهرام یکیش ۱۳سالشه یکی هم ۱۸ اونی ک ۱۳سالشه استعداد قدبلند ر‌و داره ولی اونی ک ۱۸سالشه زیاد قدش رشد نکرد رو۱۵۷مونده

شما اگر از بچگی این ساعت بیدار بودی برا همین قدت کوتاه مونده بچه باش ساعت ۹ بخابه تا هورمون رشد قدشو ...

من از قدم راضیم این تاپیک برای خواهر۱۳سالمه ک درحال رشده بااین حساب شما باید قدت کوتاه باشه چون این موقع شب بیداری 

چ جالب نمیدونستم اگه پیدا کنم جای مطمعن حتما میرم اخه قدم کوچیه🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

هر شهری هستی سرچ کن متخصص طب اسلامی یا سنتی شهرت رو میاره برات برو پیشش بگو حجامت با زالو میخوای

هر شهری هستی سرچ کن متخصص طب اسلامی یا سنتی شهرت رو میاره برات برو پیشش بگو حجامت با زالو میخوای

ممنون عزیزم حتما😘