nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 عنوان افزایش قد 470 بازدید | 20 پست کسی تاحالا زالو انداخته برای افزایش قد؟یا اقدامی برای افزایش قد کرده ک موفقیت آمیز بوده؟ 1402/03/01 | 01:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20559 زالو برای قد😳😳😳تاحالانشنیدم امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 شما اگر از بچگی این ساعت بیدار بودی برا همین قدت کوتاه مونده بچه باش ساعت ۹ بخابه تا هورمون رشد قدشو بلندکنه
o_o عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 742 فکر نکنم جواب بده.. قد دیگه نود و پنج درصد ژنتیکیه باید باهاش کنار اومد
nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 زالو برای قد😳😳😳تاحالانشنیدم آره دو نوع زالو درمانی داریم یکی عام یکی خاص عام رو برای کل بدن خروج خون های کثیف میندازن خاص رو برای نقطه خاصی از بدن مثلا قد چشم پوست مغز میندازن
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20559 آره دو نوع زالو درمانی داریم یکی عام یکی خاص عام رو برای کل بدن خروج خون های کثیف میندازن خاص رو برا ... چ جالب نمیدونستم اگه پیدا کنم جای مطمعن حتما میرم اخه قدم کوچیه🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 چندسالتونه. صفحه رشد بسته نشده؟ برای خودم ن برای دوتا خواهرام یکیش ۱۳سالشه یکی هم ۱۸ اونی ک ۱۳سالشه استعداد قدبلند رو داره ولی اونی ک ۱۸سالشه زیاد قدش رشد نکرد رو۱۵۷مونده
nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 فکر نکنم جواب بده.. قد دیگه نود و پنج درصد ژنتیکیه باید باهاش کنار اومد قطعا بستگی ب ژنتیک داره ولی با تلاش میتونی دو سه سانتی اضاف کنی ب قدت
nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 شما اگر از بچگی این ساعت بیدار بودی برا همین قدت کوتاه مونده بچه باش ساعت ۹ بخابه تا هورمون رشد قدشو ... من از قدم راضیم این تاپیک برای خواهر۱۳سالمه ک درحال رشده بااین حساب شما باید قدت کوتاه باشه چون این موقع شب بیداری
nafass_banoooo مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 5340 چ جالب نمیدونستم اگه پیدا کنم جای مطمعن حتما میرم اخه قدم کوچیه🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ هر شهری هستی سرچ کن متخصص طب اسلامی یا سنتی شهرت رو میاره برات برو پیشش بگو حجامت با زالو میخوای
آواسابق عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 11014 من از قدم راضیم این تاپیک برای خواهر۱۳سالمه ک درحال رشده بااین حساب شما باید قدت کوتاه باشه چون این ... ن من خوابامو کردم الان دیگه رشدم متوقف شده
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20559 هر شهری هستی سرچ کن متخصص طب اسلامی یا سنتی شهرت رو میاره برات برو پیشش بگو حجامت با زالو میخوای ممنون عزیزم حتما😘 امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون