2777
2789
عنوان

میگرن

154 بازدید | 16 پست

سلام سردرد میگرنی دارم ازشقیقه شروع میشه دیگه گوشم هم درد میکنه شدید سرمو میکوبم به دیوار هرچی مسکن میخورم نوافن استامینوفن بدرد نمیخوره

روغن بنفشه 

ازبس درد دارم آرزوی مرگ میکنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم قرصه ؟

اره منم میگرن شدید دارم سه تا قرص داده ک اصلیه میگراکسترا هست اگه گرفتی بروشورشو‌ حتما بخون میگرنمو در جا خوب میکنه

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
اره منم میگرن شدید دارم سه تا قرص داده ک اصلیه میگراکسترا هست اگه گرفتی بروشورشو‌ حتما بخون میگرنمو ...

علایمت چجوریه میزنه به چشات بیرون میری سردرد میشی حتی بایه نسیم ساده

علایمت چجوریه میزنه به چشات بیرون میری سردرد میشی حتی بایه نسیم ساده

خستگی فشار عصبی استرس گرسنگی باعث سردردم میشه علاعمم حساسیت به نور صدا عطر بوی غذا استفراغ چشمام از جاش میهاد دراد انگار نبض دار میشه پیشونیمو چشمم...اصن ی وضعی میشدم قبل اینکه دکتر برم

من فک میکنم از هورمون باشه رحم که درگیر باشه الان خیلی قرصهای بهتر از استامینوفن و نوافن هست سردردهای میگرنی اکثرا با حالت تهوع هم هست من یه قرص دمیترون یا استامینوفن ساده میخورم و سعی میکنم فقط دراز بکشم پشت سرم نقطه ای هست که نگه داری سردرد کمتر میشه با انگشت شست پشت سرتو دشت بزن ببین کدوم قسمت فشار بدی احساس میکنی بهتر شدی 

خستگی فشار عصبی استرس گرسنگی باعث سردردم میشه علاعمم حساسیت به نور صدا عطر بوی غذا استفراغ چشمام از ...

اررره دقیقا منم همینم حالا هرروز این قرص رو میندازی یااینکه وقتی سراغت میاد میندازی؟؟

اررره دقیقا منم همینم حالا هرروز این قرص رو میندازی یااینکه وقتی سراغت میاد میندازی؟؟

نه اولش بهم نورتریپتیلین داد و پرانولول واسه افسردگیو اعصابو استرس بود خیلی بهترم کرد میگر اکسترام گفت هرموقع دردت شرو‌شد با معده پر بخور دیر بخوری بدتر میشی 

نه اولش بهم نورتریپتیلین داد و پرانولول واسه افسردگیو اعصابو استرس بود خیلی بهترم کرد میگر اکسترام گ ...

نورتریپتلین خییلی ریزش مو داره من خوردم کچلم کرد و لی پرانول رو برا میگرن میدن حالامنم ازقرص میگراکسترام میگیرم خداکنه جواب بده بازم ممنون گلی