2777
2789
عنوان

خانواده شوهر بی فرهنگ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1685 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت نگو که. به مادرشوهرت اونم تلفنی نه.‌حضوری و  مستقیم بگو.  بگو که ما رود میخوابیم ...

صد بار گفتیم مگه میفهمن 

وسط ظهر ساعت ۲ الی ۳ انقدر تو راه پله سر صدا میکنن دیوانه شدم

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  
شوهرت عجب بیشعوریه بچه خودشو بارداری ها از این ب بعد بگو ساعت۱۲ دیگه وقت خواب دخترمه کسی نیاد محل ب ...

از بی‌شعور هم بدتره 

نه محلش نمیدم ولی مگه براش مهمه 

از بی‌شعور هم بدتره  نه محلش نمیدم ولی مگه براش مهمه

شوهرا همینن خانوادشون براشون با ارزش ترین دخترای مردم هیچوقت جزئ از خانوادشون نمیشن

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭
ای وای خدا نکنه. خودتون خانواده ی شوهر کسی نیستید؟ قرار نیست بشید؟

والا بدی انقد دیدم ازشون بی حرمتی انقد دیدم ک دیگ دلم نمیخواد باشن دلم خونننننه خوننننن نابودم کردن حتییی شوهرم

فک کن ۹ باردار بودم سر هی پوچ کتکم میزد ب شدن ی بارم پر دهنم خون کرد نامرد حدا ب حق فاطمه زهرا ازش نگدره

اسی ولشون کن اونا رو خدا زده چ توقع ایی داری.... در عجبم چرا سنشون بالامیره بعضیا ولی شعورشون همون ا ...

تازه از اینا هستن که هیچ وقت اشتباهشون را قبول نمیکنن...باور کن از فردا بجای من اونا میرن تو قیافه 

تازه از اینا هستن که هیچ وقت اشتباهشون را قبول نمیکنن...باور کن از فردا بجای من اونا میرن تو قیافه&n ...

به درک که میرن تو قیافه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

کلاخانواده شوهریه چیزعجیبن الان من مادرشوهرم انتظارداره خواهرشوهرم که ازدواج کردبراتهیه جهیزیه کمک کنیم تااینجاخوبه کمک کردن ومشکلی نیس ازاونوربرادرشوهرخواهرشوهرم میخادازدواج کنه حالامادرشوهرچنان بدش میادکه براتهیه جهیزیهخواهرشوهرم یناکمکش کنن که نگو

بخداموندم ازاین حرکات

در عجبم یکی مثل زن پسرداییم که هیچکس باهاش کار نداشت. نه خواهر شوهر . نه پدر شوهر. نه مادرشوهر. نه برادر شوهر . هر بدی هم میکرد. اینا سکوت میکردن. یبار که جوابشو میدادن. خون به پا میکرد. خداروشکر آخر گورشو گم کرد رفت. دایی و پسر دایی و زنداییمو حسابی عاجز کرده بود. نه به هوچی گردی اون. نه به مظلومیت بعضی خانوما

چرا رفتی پیششون اخه البته دس تو ک نیس خانواده شوهر ادمو نابود میکنن

والا چه میدونستم اینجورین 

کلاخانواده شوهریه چیزعجیبن الان من مادرشوهرم انتظارداره خواهرشوهرم که ازدواج کردبراتهیه جهیزیه کمک ک ...

توقع دارن براشون از هر لحاظ مایه بزاری ولی خودشون زورشون میاد