2777
2789
عنوان

دلم براش سوخت 😥

293 بازدید | 39 پست

ب شوهرم گفتم باید بیای بریم توافقی طلاقمو بدی (معتاده)اونم گفت ن من طلاقت نمیدم و...بعد گفتم توام طلاق ندی دادگاه چون معتادی آنی طلاقمو میده . گفت تورو خدا اینجور نگو من بدون تو میمیرم بغض کرد گفت فرصت بده تورو خدا اینجور نکن من خودمو میکشما منم گفتم بدرک .اگ منو دوس داشتی سمت مواد نمیرفتی  

آخر شبم خوابیدنی گفت بخدا خوب میشم دیگ ترسیدم تو رو خدا بمن فرصت بده منم گفتم فرصت یبار دوبار ،سه بار ن هزار بار بعدش گفت نخیرم تو ی فرصت دیگ دادی شب بخیر گفت خوابید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمکش کن ترک کنه

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

ان شاالله به حق این دهه عزیز خودامامرضا اراده قوی بزاره تو وجودش ترک کنه حیف این حجم دوست داشتن به جدایی ختم بشه😘❤️

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

این روزها همه ب ی چی معتادن

یکی سیگار 

قلیون

الکل

تریاک 

گل و علف

پاک پاک خیلی کمه

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.