2777
2789

منم تخمدانام دارن تیر میکشن مخصوصا سمت چپ ، چندماه پیشم ازمایش دادم فهمیدم پلی کیستیکم خیلی وقت بود تیر نمیکشیدن،، این ماه دوباره شروع شد فکر نمیکنم باردار باشم 

:((((

نزدیک موعدمه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

منم تخمدانام دارن تیر میکشن مخصوصا سمت چپ ، چندماه پیشم ازمایش دادم فهمیدم پلی کیستیکم خیلی وقت بود ...

منم پلی کیستیک هستم دردش واقعا زیاده خیلی اذیتم میکنه چکار کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم پلی کیستیک هستم دردش واقعا زیاده خیلی اذیتم میکنه چکار کنم

من اون ماه ک تخمدونام تیر میکشید بعضی نقاط دیگه از بدنمم تیر میکشید مثلا زیر بغل ، داخل واژن ، انگشت دست و پا و .. 

سونو ک دادم کیست دهانه رحم داشتم و یه کیست خونی تو تخمدون چپ ، حس میکنم بازم تخمدون چپم کیست جدید داره یا شایدم ترکیده 😶 دکترم هیچ دارویی نداد

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من اون ماه ک تخمدونام تیر میکشید بعضی نقاط دیگه از بدنمم تیر میکشید مثلا زیر بغل ، داخل واژن ، انگشت ...

نه من تازه سونو دادم از بس درد داشتم این مشکلات رو نداشتم از همه بدتر تو اقدام هستم و اون ماه عکس رنگی گرفتم و لوله هام کامل بسته بود با عکس رنگی باز شدن

حالا این ماه تخمک گذاری نداشتم

نه من تازه سونو دادم از بس درد داشتم این مشکلات رو نداشتم از همه بدتر تو اقدام هستم و اون ماه عکس رن ...

تو سونو واژینال مشخص میشه لوله بسته س؟