2777
2789
عزیزم استرس دور کن سعی کن مرموز نباشیانرژی مثبت داشته باش هر چی چشامو میبندم میبینم تا دو سال دیگه ا ...

خیلی ممنونم ازت کاملا درست گفتی 

یه آقایی هست از آشناها مون خیلی دوره ولی خب همو میشناسیم نظرت درمورد من و ایشون چیه ؟ علاقه ای بهش ندارم نمیدونم چرا اینقدر ذهنم درگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ندیدم شرمنده حلال کن نرو

دشمنت شرمنده

عزیزم از منم بگو هر چی حس میکنی همینطور از ازدواج زمانش غریبه یا فامیل و اینکه یکیو دوست دارم حسش بهم چیه ازدواج میکنیم؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

اون توی دنیای خودش سیر میکنه حال دلشو خریدارم بیشتر جلو چشمش باش ساده باش و کم حرف و مودب اون دختر س ...

میشه خواهش کنم جواب منم بدین

امسال زمینمون میسازیم؟ پدرشوهرم راضی میشه ماشینش بفزوشیم واسه ساخت زمین؟

اون طرف سمیرا از زندگیم اخرش میره؟

درمورد پسرم امیرعباس چی حس میکنی؟ اینده ش شغل خوبه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

کاش به ترتیب جواب میدادی☹من رفتم شب بخیر

ابر رنگین قبول کن شانس نداری بری چشمه خشک میشه تو دوست هم شانس نیاوردی هر کی رسید شکست و رفت گاهی میگی خدایا یه حرکتی کن هنوز بدونم هستی حس میکنی درد فقط مدرک زنده بودنته منتظر معجزه ای یه چله به نیت حضرت ابوالفضل برا مادرش ام البنین بگیر یه دعا رفع چشم زخم هم از یه سید مطمئن ان شا الله مشکلاتت حل میشه کم چشماتو اذیت کن حیفن اون چشای خوش حالت ببارن بخند انرژی مثبت به کائنات بده از امشب گریه نداریم باش توکل به خدا فقط بخند تا دنیا به روت بخنده کم خونی داری سر درد و نزار دستات بلرزه

اون توی دنیای خودش سیر میکنه حال دلشو خریدارم بیشتر جلو چشمش باش ساده باش و کم حرف و مودب اون دختر س ...

واااای  چه جالب دقیقا پسر مذهبی ای هم هست ولی من تازه با حجاب شدم و هنوز چادری نشدم ولی‌انشالله یکی دو ماه دیگه کلا چادر سر میکنم

...
دیره زودتر اقدام کن 

به خودم بود دوست داشتم همین هقته پیش چادر سر کنم ولی چون خیلی بد حجاب بودم و الان تو محیط دانشگاهم  نمیتونم .فعلا دارم عبا میپوشم با روسری های بلند ک کاملا با حجاب باشم خیلی دعا کنید که بتونم کاملا چادری شم حتی مامانم هم حمایتم نمیکنه و هی میگه چزا میخوای چادر بپوشی 

...