2777
2789
خانم جان، تو رو خدا برا منم بگو من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟ 

عزیزم حس میکنم وسواس فکری داری پیله کنی به فکر چیزی مثل خوره می افته به جونت کم به آینده فکر کن اینده منتظر تو هست توکل به خدا کن بختت خوبه نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حس میکنم وسواس فکری داری پیله کنی به فکر چیزی مثل خوره می افته به جونت کم به آینده فکر کن ایند ...

چرا منو نمیگی می‌خوام برم بخونممم تروخدا بگوو

چرا اون حرفو بهم زد خودش پشیمونه ناراحته حسش بهم چیه 

عزیزم حس میکنم وسواس فکری داری پیله کنی به فکر چیزی مثل خوره می افته به جونت کم به آینده فکر کن ایند ...

عزیزم از منم بگو هر چی حس میکنی همینطور از ازدواج زمانش غریبه یا فامیل

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

نصفه شبا حسم فعال میشه جایی بشه دفنش کرد تو خونتون اگه نه تو متکا 

من قبل از اینایی که داری جواب میدی سوال پرسیدم میدونم سرت شلوغه ولی خواهشاً جواب بده 

کنکور رشته خوبی قبول میشم؟در حد مامایی و پرستاری و فرهنگیان هست ؟

چند وقتیه جدی شروع کردم به خوندن قبل هم میخوندم اما نه جدی شکسته بسته زمانم خیلی کمه به نظرت میتونم؟میشه؟

میشه برای من هر چی به ذهنت میاد بگی  با کی ازدواج میکنم کی ازدواج میکنم  حس محمد هادی به ...

مثل نازی سابق از خودت انرژی خیلی مثبت گرفتم چقدر ذهنت پاکه برا منم دعا کن لایق بهترین ها هستی فقط تا الان از نازی سابق این حس رو گرفته بودم تو این تاپیک نمیدونم اون چه کار خوبی کرده اما حس میکنم دلت بزرگه خودت باش اونجوری دوست داری بقیه احترام بزار یه مشکلات سر راهت همین یکی دوماه پیش میاد میتونی با صدقه و خوندن آیت الکرسی رفعش کنی برامنم دعا کن توکل به خدا حس میکنم خدا خیلی دوستت داره ازش چیزای بزرگ بخواه

مثل نازی سابق از خودت انرژی خیلی مثبت گرفتم چقدر ذهنت پاکه برا منم دعا کن لایق بهترین ها هستی فقط تا ...

🥲 ازمن نمیگید 

ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کی از بلا تکلیفی موضوع توی ذهنم در میام ؟ بچه علی چیه ؟ 

مثل نازی سابق از خودت انرژی خیلی مثبت گرفتم چقدر ذهنت پاکه برا منم دعا کن لایق بهترین ها هستی فقط تا ...

واقعا ده باره ازت پرسیدم انصاف نیست 🙃

چرا اون حرفو بهم زد خودش پشیمونه ناراحته یا نه؟ حسش چیه به کاری کرد چرا اون کارو کرد

من قبل از اینایی که داری جواب میدی سوال پرسیدم میدونم سرت شلوغه ولی خواهشاً جواب بده  کنکور رش ...

عزیزم استرس دور کن سعی کن مرموز نباشیانرژی مثبت داشته باش هر چی چشامو میبندم میبینم تا دو سال دیگه اتفاقات خوبی برات می افته از یه موضوع دلت بدجور گرفته حس میکنی دوست داری گاهی به دور از آداب خانوادگی باید ها و نباید ها بری جایی داد بزنی خودت تخلیه کنی برا قبول شدن دعای سریع العجابه حضرت علی (ع) رو بخون اگه رشته ایدیگه قبول شدی دانشگاه برو دوباره کنکور میدی حتما قبول میشی و تطبیق واحد میدی بیشتر درس بخون و استرس دور کن حقت زیاده باید بتونی 

عزیزم استرس دور کن سعی کن مرموز نباشیانرژی مثبت داشته باش هر چی چشامو میبندم میبینم تا دو سال دیگه ا ...

کاش به ترتیب جواب میدادی☹من رفتم شب بخیر

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

چشممم مرسی🥲🥰😍  فقط میشه بگین این‌ اقا از من خوشش اومده یا نه؟

اون توی دنیای خودش سیر میکنه حال دلشو خریدارم بیشتر جلو چشمش باش ساده باش و کم حرف و مودب اون دختر ساده دوست داره کفش اسپرت بپوشه چادری باشه روسری بلند گل دار زیر چادر بپوشه