2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برمیگرده؟

کار نمیکنه حسش

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
بیست تا بیست و پنج

افرین حالا درمورد این هرچی حس می‌کنی بگو 

کنکور رشته خوبی قبول میشم؟در حد مامایی و پرستاری و فرهنگیان هست ؟

چند وقتیه جدی شروع کردم به خوندن قبل هم میخوندم اما نه جدی شکسته بسته زمانم خیلی کمه به نظرت میتونم؟میشه؟

یه حسی بهم میگه تا ۶ ماه دیگه  اشکال نداره حس ششم نیستی ولی بنظرت دوسم داره؟

کنکور رشته خوبی قبول میشم؟در حد مامایی و پرستاری و فرهنگیان هست ؟

چند وقتیه جدی شروع کردم به خوندن قبل هم میخوندم اما نه جدی شکسته بسته زمانم خیلی کمه به نظرت میتونم؟میشه؟

کنکور رشته خوبی قبول میشم؟در حد مامایی و پرستاری و فرهنگیان هست ؟ چند وقتیه جدی شروع کردم به خوندن ...

در حد پرستاری قبول میشی

ایشالا قبولی 

حستو راجع به منم بگو 

دوسم داره!؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
اره دوست داره 

میخوام بهش اعتراف کنم🙂

توروخدا جواب منم بده،برمیگرده؟

عزیز دلم بخدا من حس ششم نیستم داشتم شوخی میکردم   

ولی حسم میگه اره   

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.