2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

264 بازدید | 32 پست

سلام دوستان تجربه ای دارین الان دوساله درگیر جوش صورتم تازه فهمیدم تخمدان پلی کیستیک دارم الان قرص سیپروترون کامپاند دکتر بهم داده اما تو نت گفته باعث کیست سینه میشه اگه درمان یا دارویی بهتر میشناسید راهنمایی کنید همیشه تندرست باشید🌹❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل شما صورتم جوش میزنه و موی زائد دارم منم به تازگی فهمیدم تخمدان چپم دوتا کیست داره دکترم بهم قرص سیپروترون کامپاند داده نمیدونم با خوردن این قرص کیستم خوب میشه یا نه 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

ورزش ورزش ورزش 

دکتر به من گفت اصلا تحرک نداشته باش گفت حتی تو نشستن و بلند شدنت هم مراقبت کن

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

دکتر به من گفت اصلا تحرک نداشته باش گفت حتی تو نشستن و بلند شدنت هم مراقبت کن

مشکلت چیه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
منم مثل شما صورتم جوش میزنه و موی زائد دارم منم به تازگی فهمیدم تخمدان چپم دوتا کیست داره دکترم بهم ...

منم هم جوش هم موی زاید دارم فقط همین قرصو داد چند وقته میخورید جوشا بهتر شدن

مشکلت چیه

دوتا کیست دارم تو تخمدانم