2777
2789
عنوان

نامزد من

154 بازدید | 4 پست

چون راهش دوره یه تایمی و عصر حرف میزنیم یه تایمی و شب چت می‌کنیم الان دیشب قرص خوردم خوابیدم گفتم که خوابیدم شب بخیر امشب خیلی خوابم میاد هنوز نیومده زشت نیست پیام شب بخیر بدم؟

منم که دو روزه کوآلا شدم🤣🤣🤌

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه زشت نیس خودت اولویت خودت باش اویزون منتظر اون نباش خوابت میاد بخواب مشکلی داری بگو مشکل دارم نمیتونم باشم الانم خبر بده بهش یا زنگ بزن تلفنی چند دقیقه حرف بزنید و تمام

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

نه چرا زشت باشه خوابت میاد برو راحت بخواب

تا این موقع نیومده کی میخواد بیاد والا واسه خودت احترام قائل شو

زندگی ساز دل است! تو نوازنده‌ی این سازی و بس.. تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس...