2777
2789
عنوان

نامزد من

151 بازدید | 4 پست

چون راهش دوره یه تایمی و عصر حرف میزنیم یه تایمی و شب چت می‌کنیم الان دیشب قرص خوردم خوابیدم گفتم که خوابیدم شب بخیر امشب خیلی خوابم میاد هنوز نیومده زشت نیست پیام شب بخیر بدم؟

منم که دو روزه کوآلا شدم🤣🤣🤌

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه زشت نیس خودت اولویت خودت باش اویزون منتظر اون نباش خوابت میاد بخواب مشکلی داری بگو مشکل دارم نمیتونم باشم الانم خبر بده بهش یا زنگ بزن تلفنی چند دقیقه حرف بزنید و تمام

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

نه چرا زشت باشه خوابت میاد برو راحت بخواب

تا این موقع نیومده کی میخواد بیاد والا واسه خودت احترام قائل شو

زندگی ساز دل است! تو نوازنده‌ی این سازی و بس.. تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس...
2790
2778
2791
2779
2792