2777
2789
عنوان

شوهرم دخترمو...

2512 بازدید | 27 پست

شوهرم دخترم و میترسونه من دخترم پارسال نمره هاش بد شد امسال ترم اول ۱۹/۷۱ ترم دومشو مستمراشو کلاااا خراب کرده الانم زیاد درس نمیخونه امتحان اولیشم خوب نداده

ولی میگه سال  بعد جبران میکنه.. 

بعد شوهرم دخترمو میترسونه که کنکور معدلهای راهنمایی هم حساب میشه چند سال دیگه من مسخرش میکنم میگه مگه میشه اصلا راهنمایی نمیشه الان دخترم بخاطر این دوسال نمره هاش خوب نشده خیلی ناراحته... چند بار دیگه جلوی شوهرم وایسم اخه

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بگو حساب کنن حالا تو که پدری چیکار کردی که این بچه میخاد کنه 

ظالم عه مظلوم طلبکاروه ،،،دنگ هاوار هاوار وی دیاروه،،،یک یک برایل خولم عه دس داموه ،،،هو نشور نشور مرده شور نشور،،،دردم زیاده دردیلم بشور 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عنوانت خیلی بد بود عزیزم  برای اینکه مشکلتو بیان کنی قبح هرچیزی رو نریزین لطفا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

وقتی با شوهرت تنهایی باهاش صحبت کن بگو دخترمون الان تو سن حساسیه رعایتشو بکن رفیقش باش اگه تو رفیقش نباشی میره دنبال دوست پسر 

محبت کن با محبت کمکش کن درس بخونه با ترسوندن بدتر اعصابش داغون میشه 

بگو حساب کنن حالا تو که پدری چیکار کردی که این بچه میخاد کنه 

نه واقعا مسخرست. نمره های راهنمایی هم حساب میشع چند سال دیگه مثلا؟ 

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بگو تاثیر که نداری ولی راهی که پیش گرفتی حتما سال های بعدشو گند میزنه مثلا میخوای به چی برسی؟فقط روح و روان بچه رو نابود میکنی و استرس بهش میدی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خب دختر راهنمایی چرا نباید درسش خوب باشه نمی‌گم عالی ولی در حد متعادل مگه کار دیگه ای جز درس خوندن داره ؟

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

شوهرت اشتباه گفته

از دهم ب بعد خ موثره چون درسای دهم تو کنکورم هست 

تا قبلش اصلا مهم نیست 

و اینکه از سال بعد تاثیرو دوباره مثبت میکنن و قطعی نیست 

انقد ب بنده خدا استرس ندید واقعا جای ما نیستین بدون چقد سخته

من بچه بودم نمرم میشد ۱۹ از ترس خواهرم گریه میکردم خونه نمی‌رفتم بزرگتر که شدم خواهرم ازدواج کرد و نمره های من از نترسیدن افت کرد.. اگه خواهرم ازدواج نمی‌کرد من دکتری چیزی میشدم  

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

سعی نکنید روحیه اش رو خراب کنید به شوهرت گوش زد کن. آسیب های روحی روانی گاهی بحرانی تدریجی است و در دراز مدت پیامد های ناخوشایندی خواهد داشت. 

به یاد داشته باشید که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. 

واقعا نمره ارزشش رو نداره

من بعد كنكورم كه رفتم دكتر گفت اعصاب و استرس روت تاثير گذاشته

اينجوري به بچه ها استرس نديد

كنكور و نمره و معدل و رتبه هيچكدومشون مهم تر از سلامتي نيستند