2777
2789
عنوان

درامد ارایشگری

213 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها جون بنظرتون درامد ارایشگری چقدره؟

و این که چجوری باید جذب مشتری کنیم؟

سالن بزنیم از اول یا بریم یه سالن صندلی اجاره کنیم؟سوال دیگه هم این که بنظرتون کدوم لاین ارایشگری پردرامد تره؟

من تحقیق کردم پر در امد ترین لاینش ناخن بود 

خودمم قراره ناخن برم  

اول برو تو سالن های دیگه مشغول به کار شو و پیج بزن 

البته سالنی که میری باید سالن شناخته شده ای باشه که زودتر نتیجه بگیری 

بعد که جا افتادی ، برو واسه خودت سالن بزن

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

رنگ مو خوبه ولی مثل ناخن نیست که آسون بشه یاد گرفت یادگیریش سخت تره و خیلی کار سختیه چندساعت باید سرپا باشی اتفاقا الان براش تاپیک زدم وشنیدم بوی رنگ واسه ریه خوب نیست اما درآمدش خوبه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ناخن خیلی پردرامده ولی من دوس ندارم .به جز ناخن چی بهتره گلم؟

فیبروزکار شو

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
رنگ مو خوبه ولی مثل ناخن نیست که آسون بشه یاد گرفت یادگیریش سخت تره و خیلی کار سختیه چندساعت باید سر ...

یعنی ممکنه یاد نگیرم در اون حد سخته؟باید چیکار کرد که خیلی توش حرفه ای شد؟

اره واسه ریه خوب نیس

یعنی ممکنه یاد نگیرم در اون حد سخته؟باید چیکار کرد که خیلی توش حرفه ای شد؟ اره واسه ریه خوب نیس

نه منظورم این نیست یاد نمیگیری ولی خب سخت تره تلاشت باید زیاد باشه من میخوام دوره تخصصیش رو برم باید بری پیش آدم باتجربه وکاربلد خیلی تحقیق کن 

من شهرستانم، بنظرم اگه علاقه داری میکروبیلدینگ یاد بگیر خیلی خوبه من خودم طراحیم خوب نیست رنگ مو خیل ...

خودم بیشتر فیشیال و کراتین دوسدارم ولی کراتین باز اسیب به ریه میزنه .فیشیالم فکنم تا مطرح نباشی خیلی پردرامد نیس

خودم بیشتر فیشیال و کراتین دوسدارم ولی کراتین باز اسیب به ریه میزنه .فیشیالم فکنم تا مطرح نباشی خیلی ...

تو هر شاخه ای که رفتی سعی کن بهترین باشی اینجوری همیشه مشتریای ثابت خودتو داری اونام وقتی از کارت راضی باشن خودشون برات تبلیغ میکنن ومشتری میارن