2777
2789
عنوان

سر کتاب باز کردم گفتش ک دعای...

313 بازدید | 17 پست

زبان بند روت تاثیر داره یعنی چی یعنی برام دعا گرفتن یا میخوان بگیرن اگه گرفتم چجوری باطل میشه بعد اصلا چه تاثیری داره رو من 

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا وقتی خودت زبون داری دعا کنی چش داری قرآن بخونی چرا میرید پیش دعانویس و فالگیر و..... 

نرید ت روخدا

اگ همیشه با خدا باشی دیگه این دعا و اینا ک میگیرن نمیتونه رو شما اثر داشته باشه

تا وقتی خودت زبون داری دعا کنی چش داری قرآن بخونی چرا میرید پیش دعانویس و فالگیر و.....  نرید ...

ببین منم اینا رو قبول دارم

ولی بختم بسته است انگار

فقطم از خدا خواستم ولی پیر شدم رسما سنم بالاست

هیچی یه سر کتاب کلی 

اعتقاد نداشته باش ب این چیزا این چیزا همش الکی هیچ کسی نمیتونه جا خدا رو بگیره بهت بگه فلان شدی بهمان شدی یا زبولم لال پیغمبر نیستن ک ی مشت دعا نویسن ک فقد برای پول مردم گول میزنن و ما چون بهشون اعتقاد داریم هر حرفی ک بزنه باور میکنیم و حتی اگ یکی از جمله هاش راجبمون درست باشه شانسی تمام زندگیمون عوض میکنه باور نکن گلم بیخیال باش خدا هست

اینا چاخانیه که همشون تحویل میدن که بیشتر کنجکاو شی هی بری دنبالشون پول بدی هیچکدومم درست نیست

اخه هیچ هزینه نگرفت ازم بعد نمیشناسم طرفو ک دوباره باهاش در ارتباط باشم بخاطر این فکرم سمت این جور چیزا نمیره

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
اخه هیچ هزینه نگرفت ازم بعد نمیشناسم طرفو ک دوباره باهاش در ارتباط باشم بخاطر این فکرم سمت این جور چ ...

خب ببین ذهنت درگیر میشه میفتی دنبال دعا و در نهایت پول برای اون طرف دعانویس

ببین منم اینا رو قبول دارم ولی بختم بسته است انگار فقطم از خدا خواستم ولی پیر شدم رسما سنم بالاست

عزیزم کاش میشد ی صوت برات بفرستم متاسفانه خیلی طولانیه نمیشه طرف کلللی تحقیق کرده میگه نرید پیش دعانوبس اینکارا رو یکی مث آیت الله بهجت میتونه انجام بده الان همه اومدن کسب و کار با دعا و سرکتاب راه انداختن یچی میگن و مینویسن بدتر پای اجنه رو ب زندگی شما باز میکنن و آسایش و آرامشتون سلب میشه... 

فقط و فقطططط گره مشکلات بدست خود خدا باز میشه و این وسط ائمه رو واسطه قرار بده معوذتین بخون ک اگ کسی دعاییم کرده بی اثر بشه

نماز اول وقت و انس با قرآن کمکت میکنه همین