2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 49 پست
حامله ای؟

من پسرم😊

تو که به من توهین میکنی عکس‌العملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصله‌ات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشته‌ام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقده‌است😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دخترم 😂💔 

باشه فهمیدم

چی شد که خواستی رل بزنیم؟ مگه میشناسیم؟

تو که به من توهین میکنی عکس‌العملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصله‌ات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشته‌ام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقده‌است😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷
من ۲۲ سالمه هنوز رل نداشتم خب وقتی هنوز رل نداشتم چطوری امیدوارم باشم ۵ سال دیگه کسی باهام ازدواج می ...

عزیز من دخترا که نمیان جلو تو خودت اگر از کسی خوشت اومد رک و پوسکنده باید بری بگی از اینم نترس که دلت رو بشکنه و اینا یکم غرورتو کم کن بابا تو خودتم اذیت نشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

یکی بیاد بگه شغلم فلانه و تحصیلاتم فلان،میگم به من چه..

سر صحبت رو باز کن و به اون سمت بکشون..

یهویی نگو😅

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

وا طرف خودش بیاد؟؟؟؟ اینو شما باید بری!!!

میگم که مغرورم نمیتونم برم

ولی اکه اون بیاد هیچی براش کم نمیذارم😊

خانمای متاهل ریپلای نکنند شرعی درست نیست جواب نمیذم ببخشیذ😊🌷

خوشبحالت کاش منم یک روز برم خایتگاری

دوستان خانم عرض کنم باید کم کم رخت هامونو ببندیم و از نی نی سایت بریم .آقایون اینجا رو هم  از ما گرفتن.هر کی پیشنهاد مناسب داره اعلام کنه تا بررسی کنم و زودتر نقل مکان کنیم 

ممنون از شما

اون چیزی اون خانم گفتن که قول میدی اشکشو در نیاری خیلی واسه یه دختر ارزش داره وقتی باهاش صمیمی تر شدی بگو حتما بهش 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
تو که انقد به فکر شرعی و... اینا هستی چه لزومی داره تو این سایت که 99درصدش خانومن باشی

خیلی حرفت بد بود خب من جای کی رو گرفتم؟🙂

خانمای متاهل ریپلای نکنند شرعی درست نیست جواب نمیذم ببخشیذ😊🌷

اون تیکر بارداری رو بردار بخدا سه ساعت خندیدم بهت

زن ارزشمند است کالا نیست.زن ماست نیست که با ازدواج نکردن بترشد.زن شکلات نیست که وقتی پوشش کمتری داشت هرکسی به خود اجازه دهد مزه اش را بچشد و وارد حریمش شود. زن ازدواج میکند،کفش نیست که او را شوهر بدهند.زن عروسک نیست که مجبور شود هر لحظه خود را آنچنان که نمیپسندد و همسرش میپسندد آرایش کند،اما دریغ از آن که همسرش ذره ای در انتخاب پوشش خود از او نظرخواهی کند. زن ربات نیست که برای ازدواج،کار خانه و مادر شدن به وجود بیاید. هدف از خلقت زن چیزی فراتر از مادر شدن است، هدف از خلقت زن رسیدن به کمال است،پیشرفت است زن ایرانی باید خود را باور کند،مگر در آن زمان که اعراب جاهل بیابان نشین داشتن فرزند دختر را ننگ میدانستند نخستین پادشاه زن جهان در کشور ما ظهور نکرد؟حالا چه شد که در عربستان مسابقه دوچرخه سواری زنان برگزار میشود اما زن ایرانی اجازه ورود به ورزشگاه را ندارد؟چه میشود که دانشگاه های عربستان در رده برترین های جهان قرار میگیرند اما ما برای پسرانمان در کنکور سهمیه قائل میشویم؟مگر نخستین زن برنده مدال فیلدز ریاضی از ایران ظهور نکرد؟ مگر تنها ایرانی برنده جایزه نوبل یک زن نبود؟ مگر او به عنوان یک زن قاضی جایزه صلح نوبل را دریافت نکرد؟پس چطور است که امروز در کشور ما زن اجازه قضاوت ندارد؟میدانید چطور؟از همان وقتی شد که ازدواج شد افتخارمان و چون اعراب بیابانگرد 1400 سال پیش فرزند پسر داشتن دغدغه زندگی مان.از همان جایی شروع شد که ما زنان ایرانی،مهربانوهای دیروز ، ضعیفه امروز شدیم و تمام هویت خود را در وجود یک مرد جستجو کردیم.