2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 49 پست
امضاتو خوندم فهمیدم چرا کسی بهت نگاه نمیکنه داداش😔

چون خیلی تنهام

تو که به من توهین میکنی عکس‌العملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصله‌ات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشته‌ام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقده‌است😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو مستقل زندگی خواهد کرد و هیچکس برای زندگیتون تصمیم نمیگیره

بهش بگو ازش مخفی کاری نمیکنی و قول بده بهش دروغ نمیگی و خیانت نمیکنی

بگو جلو زبونم رو میگیرم و دلتو نمیشکنم و اشکتو درنمیارم

من مگه شمارو میشناسم بیام خاستگاری شما؟ مگه انقدر خرم اصلا از کجا معلوم پسز نباشی بخوای اذیت کنی ث ...

جدی باور کرد؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سلام برادر. ایشالا شمام بزودی میرید خواستگاری هنوز جوونی ک

من ۲۲ سالمه هنوز رل نداشتم خب وقتی هنوز رل نداشتم چطوری امیدوارم باشم ۵ سال دیگه کسی باهام ازدواج میکنه؟😔خیلی خوشتیپم ولی یکم غرور دارم نمیدونم چرا ولی دلم با ازدواجه میخوام طرف خودش بیاد جلو ولی کو کسی نمیاد که

تو که به من توهین میکنی عکس‌العملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصله‌ات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشته‌ام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقده‌است😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷
من ۲۲ سالمه هنوز رل نداشتم خب وقتی هنوز رل نداشتم چطوری امیدوارم باشم ۵ سال دیگه کسی باهام ازدواج می ...

نباید انقد بهت میخندیدم😂😂😂😂

ظاهرا حبیب لیسانسه ها نسخه دومش هستی داداش

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

غیر مستقیم همین شغل و تحصیلات خونه و ماشین بگی کافیه از اخلاق اصلا حرف نزن که بگی چمیدونم از این خوشم میاد از این جور دخترا بدم میاد که سریع میپره خودتو با شخصیت و با فرهنگ نشون بده دخترا اینجور مردا رو میپسندن

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!
🤣🤣🤣جرررر  چطور ثابت کنم🥲💔

بگو به خدا دخترم باور کنم