امضاتو خوندم فهمیدم چرا کسی بهت نگاه نمیکنه داداش😔
چون خیلی تنهام
تو که به من توهین میکنی عکسالعملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصلهات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشتهام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقدهاست😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
سلام برادر. ایشالا شمام بزودی میرید خواستگاری هنوز جوونی ک
من ۲۲ سالمه هنوز رل نداشتم خب وقتی هنوز رل نداشتم چطوری امیدوارم باشم ۵ سال دیگه کسی باهام ازدواج میکنه؟😔خیلی خوشتیپم ولی یکم غرور دارم نمیدونم چرا ولی دلم با ازدواجه میخوام طرف خودش بیاد جلو ولی کو کسی نمیاد که
تو که به من توهین میکنی عکسالعملت خیلی دیدنیه وقتی با برخورد سنگینم سبکت میکنم😊اعصابم مثل چشمام سگ داره☝🏻بچه خوشگل! فاصلهات رو حفظ کن تا تکه پاره نشدی😉محکم تر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه را که اسمش را غرور گذاشتهام برایت به زمین بکوبم💘احساس من قیمتی داشت😊 که تو برای پرداخت آن فقیر بودی😏ما پشت اونایی که پشتمون حرف میزنن حرف نمیزنیم چون خیلی جلوییم ازشون😉حرفای پشت سرم حرف نیست، عقدهاست😇هــــه!خانم های متاهل درخواست ندن چون قبول نمیکنم🙏🏻به خاطر بانوزمستانی برگشتم🌷
غیر مستقیم همین شغل و تحصیلات خونه و ماشین بگی کافیه از اخلاق اصلا حرف نزن که بگی چمیدونم از این خوشم میاد از این جور دخترا بدم میاد که سریع میپره خودتو با شخصیت و با فرهنگ نشون بده دخترا اینجور مردا رو میپسندن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!