2821
2789
عنوان

دانشگاه😑

174 بازدید | 14 پست

مثلا نامزد یا دوستتون می‌ره دانشگاه احتمالش زیاده که رفتارش تغییر کنه؟ 

خودتون تجربشو داشتید؟ دختر و پسر هم فرقی نداره 

از اون دخترایی که به خاطر شوهر و دوس پسر میرن دانشگاه خیلی بدم میاد😑یا برعکس واسه ی پسرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم منظورت ازکسایی که برای دوست پسر میرن دانشگاه چیه.

اماخودمن وقتی رفتم دانشگاه هدفم فقط درس بود امادرهمین حین بانامزدم اشناشدم و همین آشنایی باعث شد درکنارهم پیشرفت کنیم و این اصلا چیزبدی نیست‌.

اما درخصوص تغییر رفتار بعدازدانشگاه، بنظرم دانشگاه واقعا باعث میشه طرزفکر و معیارات متفاوت از قبل باشن.

ما پسرا میریم پس فردا یه کاره ای شیم نون دراریم باو چرا تهمت میزنی🤦🏻‍♂😂

همه تایپک هاهم که هستی اصن پسرا چرا باید ط نی نی سایت باشننن😂😑

"وقتی توی نگرانی غرق شدی خدا همه چیز رو برات درست میکنه🤍🕊:)"
نمیدونم منظورت ازکسایی که برای دوست پسر میرن دانشگاه چیه. اماخودمن وقتی رفتم دانشگاه هدفم فقط درس ب ...

من دخترایی رو دیدم که گفتن فقط به خاطر دوس پسر و شوهر میخوایم بریم دانشگاه مثلا اگر همچین دخترایی توی دانشگاه باشن آدم یجوری میشه شوهرش نامزدش دوستش بره توی اون محیط 😕کاشکی همه برای درس خوندن میرفتن اینم میدونم که طبیعیه همچین آدمایی توی دانشگاه باشن

همه تایپک هاهم که هستی اصن پسرا چرا باید ط نی نی سایت باشننن😂😑

سالی ماهی یه بار میام اونم گیر بده😐😂

سال ساخت اکانتو با تعداد پست مقایسه کن ببین چقد فعالیت میکنم🤦🏻‍♂

بعدشم مگه امکان انتخاب جنسیت نیست😐

🙋🏻‍♂
شما دانشگاه رفتی اخلاق و رفتارت تغییر نکرد؟ 

فعلا که زوده نظر بدم

ولی معمولا همه ما همیشه در حال رشد و تغییریم

ولی خب دانشگاه قطعا خیلی تاثیر داره رو این تغییر و دید و نگاهتو عوض میکنه

🙋🏻‍♂
سالی ماهی یه بار میام اونم گیر بده😐😂 سال ساخت اکانتو با تعداد پست مقایسه کن ببین چقد فعالیت میکنم ...

😑اخه نی نی سایت جای خانوم هاعه

"وقتی توی نگرانی غرق شدی خدا همه چیز رو برات درست میکنه🤍🕊:)"
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز