2777
2789
عنوان

این طبیعیه؟

83 بازدید | 11 پست

دخترم دومم ۲ سالشه .یعنی یچیزی مدنظرش باشه یچیزی بخوادو نشه یه غوغایی میکنه که نگو .جیغ د دادو خودشو میکوبه زمین و درو دیوار .بمن میگه برو (یعنی باید حتما پاشم برم)بعد بدو بدو میاد دستمو میگیره با زور میکشه دنبال خودش به مقصد نامعلوم .بغلش کنم خودشو پرت میکنه .اصلا انگار دارم میدزدمش .یعنی هیچ جوره نه ول میکنه نه اروم میشه😶 ازاین حرکتش بریدم واقعا 

صبرم لبریز شده دیگه اینجوری میکنه داد زدم سرش .محبت کردم .بی توجهی کردم .هیچ تاثیری نداره .از اول نوزادیش انگار این مدل گریه رو داشت الان بدتر شده ...

چیکار کنم 🤔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط حواسش رو پرت کن و وصلش کن به چیز بی ربط 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
محل نده اوکی میشه کاری ک میخواد انجام میدید عادت کرده دیگ

اصلا گاهی معلوم نیست چرا گریه میکنه .ببین یعنی من محل نمیدم بعد اویزونم میشه منو میکشونه اینور اونور اصلا یکاری که شاخ درمیاری .😭

مال من سه سالشع یاد گرفته با گریه کار پیش ببره  هر چی بخواد گریهههههه میکنه یه اشکایی میریزه& ...

ایکاش فقط گریه بود .دختر من که هر لحظه میگم این ضربه مغزی میشه .نابود شدم از دستش .دختر بزرگم ۴ سالشه اونم خب لجبازی داشت ولی این  دخترم حس میکنم موجود ناشناختست😣وقتی اوکیه اصلا دلت میخواد بخوریشا ولی امان از لجبازیش

ایکاش فقط گریه بود .دختر من که هر لحظه میگم این ضربه مغزی میشه .نابود شدم از دستش .دختر بزرگم ۴ سالش ...

قشنگ میفهممت من خودم ضعف اعصاب گرفتم از دستش.واقعا لجبازن دختر من تا اون چیز رو نگیره اروم نمیشه شده حتی نیم ساعت یک ساعت همچنان به اشک ریختن ادامه داده

اره گاهی این جواب میده یه کوچولو دوزش کم شه .فقط نمیدونم این حجم از عصبانیت و لجبازی طبیعیه یا نه

طبیعیه عزیزم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
قشنگ میفهممت من خودم ضعف اعصاب گرفتم از دستش.واقعا لجبازن دختر من تا اون چیز رو نگیره اروم نمیشه شده ...

امروز انقد باهاش بدرفتار کردم که از خودم بدم اومد 😢ولی بخدا ول کن نبود .گاهی نمیدونم چی میخواد اصلا که گریه رو شروع میکنه ..خدا صبر بده بهم .بچه بزرگ کردن خیلی سخته خیلی