2789
عنوان

عفونت قارچی

317 بازدید | 35 پست

سلام بچها من عفونت قارچی دارم دکترم بهم شیاف نیستاتین داده و فیتواژکس. چقد طول میکشه خوب بشم؟ اصلا هیچ تغییری نکردم خیلی خارش و ترشحات دارم. 

میشه از لباس زیر هم عفونت گرفت؟ چاره چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا هفت روزه خوب میشه هرروز لباس زیرتو عوض کن اگه روزی دوسه بار باشه که چه بهتربعد از دستشویی خودتو با دستمال کاغذی خشک کن 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

عزیزم نوره برای عفونت قارچی خیلی خوبه.

فقط باید نوره درمانی بخری

و اینکه زیاد نذاری رو پوستت بمونه چون بدجور میسوزونه

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

دارو که پزشک باید بگه

ولی یه چیزی که خیلیا نمی دونن اینه که مصرف مرتب مایعات و دفع ادرار خیلیییییییی در پیشگیری و بهبود عفونت موثره. مرتب اب بخورید تا ادرار زرد کمرنگ بشه

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

تو خونه نپوش 

لباس زیرا حتما نخ پنبه باشه 

ننداز ماشین جدا بشور 

بنداز آفتاب خشک بشه اگه آفتاب نمیتونی حتما حتما اتوش کن 

خودتو خشک کن 

اگه زیاد عرق می‌کنه کشاله رونت لباس زیرا رو چند بار در روز عوض کن 

من حتی شلوار و دامن نخی می‌پوشم یکم مواد داشته باشه لباسام خارش میگیرم 🤦

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
تو خونه نپوش  لباس زیرا حتما نخ پنبه باشه  ننداز ماشین جدا بشور  بنداز آفتاب خشک ب ...

من لباس زیرام داخل ماشین میندازم همشه. میگم نکنه بهاطر همون باشع

دارو که پزشک باید بگه ولی یه چیزی که خیلیا نمی دونن اینه که مصرف مرتب مایعات و دفع ادرار خیلییییییی ...

مثلا روزی به اندازع یه بطری نوشابه کافیع؟