2777
2789
عنوان

ازدواج عشقم

121 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من حدود ۴ماه با ی نفر بودم خیلیییی دوسش داشتم و اون هم اینجور ک از رفتارش و حرفاش مشخص بود دوسم داشت ما اقوام دور هم می‌شدیم بعد این آوا از طریق ی نفر از اعضای خانوادش خواستگاری کرد بعد دیگ خودش بهم پیام داد ایشون میگفتن ک من خانوادم راضی نیستن ولی من راضیشون میکنم تو این ۴ماه هر موقع هم من بحث رو میکشیدم ب این اون میگف میترسم راضی نشن و ماهم بیشتر بهم وابسته بشیم و اینا میگفت ب نظر تو باید چکار کرد منم واقعا نمیدونستم چون نمیتونستم واقعا ب این راحتی بخوام ازش جدا بشم ولی بهش میگفتم تو باید اینجا خودتو بهم نشون بدی ببینم میتونی یا ن سر ی اتفاق من خانوادم فهمیدن اونا هم راضی نبودن دیگ نزاشتن باهم حرف بزنیم یعنی خودمم بعد دیگ نخواستم برم بهش پیام بدم ب هر نحوی بود تحمل میکردم ولی واقعا سختمه خیلی سختمه اون ک دیگ هیچچچ خبری ازش ندارم یکی از اعضای خانوادشون باهم دوست صمیمی هست اونم حتی تو این مدت یک بار اسمش رو نیاورده فقط یک بار ازم سوال کرد هنوزم دوسش داری گفتم سوالیه ک میپرسی واقعا الان نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم میگم یعنی ب همین راحتی بیخیال من شد تموم شد 

تمام آرامش را مدیون انتظاری هستم که از هیچکس ندارم🌚

و الان هم نزدیک ب سه ماه هست ک رابطه ما تموم شده تو این سه ماه دیوونه شدم جوری ک الان زیر نظر مشاوره هستم ولی ادن حتی تو این مدت نکرد ی پیام بده اصلا من جواب نمیدادم بهش ادن ی پیام ب من میداد تا دل من آروم بگیره یعنی همه حرفاش دروغ بود راهنماییم کنین چیکار کنم خودمم میترسم بخوام بهش پیام بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن 

اگر میخواستت، خودش اصرار به خواستگاری داشت 

من اکثر پسرایی که، باهاشون تو رابطه قرار گرفتم، خودشون اصرار به خواستگاری داشتن 

حتی یبار من این درخواست رو نداشتم 

و از این به بعدم نخواهم داشت 

ولی از اول رابطه، اگر توقع ازدواج دارم از طرفم میپرسم، هدفت از این ارتباط چیه

تاپیک های قبل هست فک کنم من نداشتم نی نی سایت تازه وارد شدم ولی قبلا داشتم تاپیک ها هست خیلی وقت قبل ها فککک میکردن ی نفر دیگرو دوس دارم ولی اشتباه بود وقتی با ایشون آشنا شدم فهمیدم بعد اینکه 

سر این رابطه من یک بار هم دست ب خود کشی زدم ولی موفق نشدم خوشحالم هستن چون ی اشتباه بود اون روزا حالم خیلی بد بود

اینکه چند وقت پیش هم شنیدم میخواد ازدواج کمه ولی فک کنم شایعه بود نمیدونم ولی خب نمیتونمم بهش فکر نکنم دارم دیوونه میشم میگم کاش حداقل میتونستم خودمو خالی کنم هر حرفی ک داره اذیتم میکنه بهش بزنم لااقل

ولش کن  اگر میخواستت، خودش اصرار به خواستگاری داشت  من اکثر پسرایی که، باهاشون تو رابطه ...

خب شاید واسه جنس مذکر قید ی نفرو زدن راحت باشه ولی دخترا ن اصلا خیلی سخته واقعا یکیو دوست داشته باشی حاضر باشی هر کاری انجام بدی  ولی اون هیچ

اینکه چند وقت پیش هم شنیدم میخواد ازدواج کمه ولی فک کنم شایعه بود نمیدونم ولی خب نمیتونمم بهش فکر نک ...

خودتو سرگرم کن 

فیلم نگا کن، کتاب بخون، بیرون برو 

زندگی همین تجربه هاست 

الان بیست سالته 

اگر بگم یه روز به این روزات میخندی، شاید فکر کنی دارم شعار میدم

منم، یه روز واسه یه ادم خودمو عذاب دادم، ولی چیشد؟؟  پرنده ی خوشبختی که همون موقع در خونمو زد، به خاطر حال بدم از دست دادم 

چون ضعیف بودم، این روزها خیلی یاد گذشته ها میفتم

خب شاید واسه جنس مذکر قید ی نفرو زدن راحت باشه ولی دخترا ن اصلا خیلی سخته واقعا یکیو دوست داشته باشی ...

اره دخترا، نقطه ضعفشون احساساتشونه، و بعضی پسرا هم نامردن 

دنیا قانون جنگله 

خودتو سرگرم کن  فیلم نگا کن، کتاب بخون، بیرون برو  زندگی همین تجربه هاست  الان بیس ...

اون ضربه زد کاش فقط من میتونستم ی کاری کنم حداقل برا دل خودم همه میگن ی روز ب اینا میخندی کاش زودتر برسه

اره دخترا، نقطه ضعفشون احساساتشونه، و بعضی پسرا هم نامردن  دنیا قانون جنگله

هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر بخواد نامرد باشه اصلا اینجور آدمی نشون نمی‌داد خودشو باورم نمیشه 

اینقدر وابسته به این پسرا نباش 

رابطه خوبه ولی به شرطی که برای آشنایی باشه و ببینید اصلا مناسب هم هستین یا نه

دیگه کارای بعدش مثل ناراحتی و خودکشی و اینا چیه؟!

تو زندگی کلی مشکلات هست دختر 

حالا یه مدت آشنا شدین و مسائلی سد معبرتون شده و تمام.دیگه این همه ناراحتی نداره که.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

اینقدر وابسته به این پسرا نباش  رابطه خوبه ولی به شرطی که برای آشنایی باشه و ببینید اصلا مناسب ...

مثلا برا آشنایی بود از نظر من ولی اون دیگ فکری میکرده انگار خودمم پشیمونم اصلا اون روز نمیدونم چ فکری کردم این کارو کردم خوشحالم ک سالمم و دیگ هیچ وقت هم دست ب این کارا نمیزنم