2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

179 بازدید | 15 پست

۲۲سال و خورده ای سن دارم تا ۷ماه پیش دوستی با پسرو بد میدونستم بخاطر محیط خانواده، مادر سخت گیر و کنکور و.. ولی به خاطر شرایطی که توش قرار گرفتم فهمیدم این همه سال اشتباه زندگی کردم خستم واقعا چون هییچ ارتباطی هم نداشتم نمیتونم راحت با پسرا ارتباط برقرار کنم حس تنهایی شدیدی دارم بنظرتون چکار کنم 

از لحظ ظاهری هم خیلیا میگن زیبا و مهربونم که اینم حرف دخترا بود اگه پسری هم ۱درصد شاید خوشش میومد جوری جدی  رفتار میکردم انگار دشمنی داشتم.

همه اینا به کنار امشب حالم داغونه نمیدونم چکار کنم حالم بهتر شه بچه های کوچکتر از خودمو میبینم همه کسیو دارن حس کمبود و عقب موندگی شدیدی میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم داشتن دوست پسر صرفا کسی داشتن حساب نمیشه اینا بیشتربفکرمنافع خودشونن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
چرا فکر میکنی هر کسی با پسر نامحرم حرف نزده معاشرتی نیست؟؟  باورم نمیشه

من معاشرتی هستم ولی خب با رفتارهایی که داشتم این شد وضعیتم

نمیگم باید با همه پسرها گرم گرفت من حتی اگر از کسب یکم خوشم میومد هم رفتارم تغییری نمیکرد بیشتر از خودم دور میکردمشون

همه دوستان و اطرافیان رو میبینم با یکی اشنا شدن و حتی خیلیا ازدواج کردن این موضوع  باعث شد دیگا ...

بنظرم این افکارت کاملا عادیه..هر دختری با شرایط تو ممکنه همچین افکاری داشته باشه.ولی اینا فقط تو ساخته ذهن خودته...فرصت های زندگیت رو از دست نده،تو توی بهترین شرایط هستی که به کسی دلبستگی نداری که تصمیمات برای آینده رو محدود کنه برات.اولویت زندگیت رو در نظر بگیر و به اهدافت فکر کن..چه ازدواج و چه هر هدف دیگه.بعدش مطابق اون جلو برو...نذار خیالپردازی های بیهوده برات تصمیم بگیرن

الان این حرفت یعنی چی  مایی که دوست پسر نداشتیم عقب مونده هستیم  والا دوستی با جنس مذکر ...

من راجع به خودم دارم حرف میزنم که کم سن و سال تر از من ارتباطی داشتن و ازدواج کردن ولی من با این سبک زندگی تنها موندم عیب مونده نسبت به افراد کوچکتر از خودم

من معاشرتی هستم ولی خب با رفتارهایی که داشتم این شد وضعیتم نمیگم باید با همه پسرها گرم گرفت من حتی ...

این روابط ظاهرش قشنگه...ولی اونایی که افتادند توش..متاسفانه بعضیاشون راه برگشت ندارن..بهترین حال،حال خودته!

بنظرم این افکارت کاملا عادیه..هر دختری با شرایط تو ممکنه همچین افکاری داشته باشه.ولی اینا فقط تو ساخ ...

ممنون از راهنماییتون به نظرم باید پیش روانشناس برم