2777
2789
بالاخره همیشه اوضاع ثابت نیست... اگه بمیرب کلی روز خوب تو اینده هست که نمیبینی. 

این زندگی نی ما جونا میکنیم این رد کردنه زندگیه نه خوشی نه تفریح نه دل خوشی اینم گرونی ما مستاجرا تازه دزده بزنه بهت دارو ندارتو ببره بعدنتونی کاری کنی خیلی سخته زندگی

دوستان عزیز سلام! لحظه ای تأمل کنید ، من یک آدم کاملا سالم هستم و عاشق زندگی ! فقط میخواستم نکته ای ...

شما که میخواستین کمک‌کنین به افراد باید این پیامو اول میذاشتین تا بقیه فکر نکنن شما میخوای خودکشی کنی!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما که میخواستین کمک‌کنین به افراد باید این پیامو اول میذاشتین تا بقیه فکر نکنن شما میخوای خودکشی کن ...

کاملا حق با شماست ! 

اما میخواستم بگم قبل از اینکه هدف فرد از این تصمیم را بفهمید شروع به نصیحت نکنید افراد مجربی در اورژانس اجتماعی هستن که با سوالات کاملا هوشمندانه شخص رو از این تصمیم منصرف میکنن! دوست عزیزم من معذرت می‌خوام چنانچه باعث ناراحتی شما شدم ولی شماره 123 اورژانس اجتماعی را به این قبیل افراد پیشنهاد دهید خدمات کاملا رایگان است متشکرم   

همشون جلو رو اینطورن از درون داغونن منو کس ببینه میگه غم ندارم و شوخترینم نمیدونن با سیلی سورتمو سرخ ...

بله ولی تحمل میکنی و خیلیا هم میتونن شاد زندگی کنن از ته دل

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی