2777
2789
عنوان

های گایز.

84 بازدید | 1 پست

بچه ها من توتییترم چند ماهیه که پاک شده و از خبرای جدید اطلاعی ندارم. چند تا سوال داشتم. یک اینکه قضیه ی جیمین/ جانگکوک بعدیه که بعد از مرگ مونبین حسابی ترند شد به کجا رسید? دو اینکه این راسته که افرادی دارن جونگکوک رو تهدید و تعقیب میکنن و اون حسابی از این قضیه ترسیده? اینکه بعد از سال 2027 اونا قراردادشون رو تمدید نمیکنن راسته یا شایعس? این درسته ک جی هوپ و جین چهاربار تهدید به مرگ شدن? و موزیک نامجون توی بیست و چهار ساعت یک میلیون بازدید هم نخورده?

من واقعا نگرانم. میدونیم که بی تی اس همیشه یه لول از بقیه گروه ها بالاتر بوده و بخاطر همین بقیه ی گروه ها هرچقدرم تلاش میکردن نمیتونستن بهش برسن. و خب الان گروه ها مبخوان سعی کنن تا زمانی که بی تی اس تو سربازین و نمیتونن داشته باشن خودسونو بکشن بالا و بی تی اس رو کنار بزنن. البته ارمی ها هم بی تقصیر نیستن چون  الان که پسرا بیشتر از هر وقتی به حمایتشون نیاز دارن حمایت نمیکنن یا تعدادشون کمه مثلا موزیک نامجون تو بیست و چهار ساعت یک میلیون بازدید هم نداشنه.

میدونم اینجا نباید میزاشتم اصلا جاش نبود ولی چاره ای نداشتم.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!