sara22gn مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12558 عنوان چطوری از طراحی لباس درآمدزایی کنم؟ 3652 بازدید | 18 پست میخوام برای خودم کار کنم، ترجیحا توی فضای مجازی، سرمایه زیادی هم ندارم... 1402/02/31 | 21:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 طراحی کن بزار صفحه مجازیت دوست من طراحی میکنه میفروشه وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
sara22gn مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12558 طراحی کن بزار صفحه مجازیت دوست من طراحی میکنه میفروشه طرح هاش رو میفروشه؟
rev_erie عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 330 پیچ بزن پیچت سعی کن ببری بالا با تبلیغات لباس طراحی کن با طرحای ترند ببین چ طرحی الان مورد علاقه بقیه ادیت های ک الان رو بورسه با عکس لباسا بزن ک جذب بشن مشتریا به این اون هم معرفی کن خودتو تا مشتری هات بیشتر بشه
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 طرح هاش رو میفروشه؟ اره عزیزم کلا ما رشته طراحی دوختیم من مزون دارم طراحی میکنم میدوزم دوستم به دوختن زیاد علاقه نداره پیج داره کاراشو میزاره اونجا میفروشه طرح هاشو وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
sara22gn مدیر استارتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 12558 اره عزیزم کلا ما رشته طراحی دوختیم من مزون دارم طراحی میکنم میدوزم دوستم به دوختن زیاد علاقه نداره پ ... منم خیاطی رو بلد نیستم، میشه بپرسم به کی طرح هاشو میفروشه؟
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 منم خیاطی رو بلد نیستم، میشه بپرسم به کی طرح هاشو میفروشه؟ والا چرا دروغ زیاد نمیدونم صمیمی نیستم باهاش خیلی کم همو میبینیم اما دیدم به مزون ها میفروشه بعضیام تو خود اینستا میگن میخریم وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8207 اره عزیزم کلا ما رشته طراحی دوختیم من مزون دارم طراحی میکنم میدوزم دوستم به دوختن زیاد علاقه نداره پ ... چجوری میفروشه؟ اصلا مگه وقتی مسذاره تو پیجش اون طرف طرح رو نمیبینه؟ پس چرا بابتش پول میده و میخره؟ چطور طراحی میکنه؟ یعنی نقاشی میکشه ؟ میشه یه توضیحی بدی😥 اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 چجوری میفروشه؟ اصلا مگه وقتی مسذاره تو پیجش اون طرف طرح رو نمیبینه؟ پس چرا بابتش پول میده و ... اونایی که بخواد بفروشه رو تو پیج نمیزاره ابقیشو میزاره پیج پولشو میگیره 😂اره یه جور طراحیه مانکن میکشی حالا با هر فرمی بعد لباسیو که تو ذهنته روش پیاده میکنی اما طرح لباست نباید قدیمی باشه یا کسی اونو قبلا ندوخته باشه مثل این وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8207 اونایی که بخواد بفروشه رو تو پیج نمیزاره ابقیشو میزاره پیج پولشو میگیره 😂 اره یه جور طراحیه ... دیگه اندازه و الگو و اینارو ما نباید بکشیم؟ اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 دیگه اندازه و الگو و اینارو ما نباید بکشیم؟ والا من تا حالا نفروختم اما اگر به مزونا بفروشی و خودشون نیرو داشته باشن نه فک نکنم و گرنه اره وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
mahay1 عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 325 سلام گل. دوره آفلاین طراحی لباس عروس برگزار میکنماگه خواستی شرکت کنی بگوجلسه آخر دوره هم در ارتباط با بازار کار هست
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1723 اره عزیزم کلا ما رشته طراحی دوختیم من مزون دارم طراحی میکنم میدوزم دوستم به دوختن زیاد علاقه نداره پ ... سلام میشه منو راهنمایی کنی
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 10759 سلام میشه منو راهنمایی کنی جانم عزیزم وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
مادرشریف عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 1723 جانم عزیزم سلام عزیزمممنون پاسخ دادینمن دیپلم نازکدوز شلوار دوز دارماز خیاطی میخوام کسب درآمد کنم به طراحی لباس علاقمندم وسلیقم خوبهممنون میشم راهنمایی کنید خواهرانه